Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Crus
    addikt

Az egy dolog, hogy mi tudunk a limitáltságról, de ha kap egy kisgyerek egy konzolt ajándékba, és addigra már csak aranyáron kapható, neki ezt nem fair az orra alá dörgölni. Megteheti a Nintendo, talán van tudatosság benne értékmegérzés szempontjából, bár szerintem tudta volna nekik nyomtatni a pénzt árcsökkentés nélkül, ha máshogy csinálják. Úgy rémlik, te is ezen a véleményen voltál.

Mindenesetre én elérhetőségpárti vagyok, ennek a szabadsága is fontos számomra a PC-ben (meg hogy ugye az "mindig" lesz, miközben a PS3-könyvtár nehezebben használható). Másnak más fontos, de az én platformválasztásaimat ez is befolyásolja. A PS3 a PS1-2-es játékok megnövekedett elérhetősége után került házhoz (+ magyar PSN), az XSX a BC kapcsán stb. A Nintendónak vannak hagyományai a külön - és szűkülő kínálatú - Virtual Console-okkal is, és ez számomra riasztó, mint a csak előfizetéssel elérhető klasszikusok. Szeretnék látni náluk egy megbízható, preferenciáimhoz jobban passzoló modellt. Ha számodra megfelel, ami van, akkor neked jó, de ez rajtam nem segít.

Abszolút elfogadom, hogy neked elég lenne a Nintendo, nálam ez nincs így, sok mindent becsülök bennük, de nem élnék az ő frencsájzaikon, NES-en is volt már hiányérzetem, kellettek mellé a C64-es szabadabb élmények.

Ha apuka leszel majd meglátod, hogy átgázolsz a betonfalon is, ha gyerek Doritos ízű fagyit akar 2 hónapja. Ha a gyerek majd Sunshine-t akart, te addig fogsz menni, míg a gyerek nem tolja a Sunshine-t. Mondjuk én főleg azért vagyok ilyen, mert én ha teljesítettem is baxtak rám, vagy k. nem azt kaptam amire vágytam, pedig tudtak róla nagyon is... a gyerekem ha jól teljesít és a jelleme is a "jó" irányba megy, akkor átúszok az óceánon egy Sunshine-ért.

A Nintendo játékok egész jól tartják még mindig az árukat. Egy Odyssey indulóban volt 20k, most nem lepra helyről 17-18k, 2nd hand meg 12k körül és egy lassan TÍZ éves címről beszélünk, amit FOLYAMATOSAN lehet kapni. Hát igen... ilyenek a N excluk.

"Mindenesetre én elérhetőségpárti vagyok"

Na ebben k. egyetértünk! Legyen elérhető minden szellemi termék akkor amikor 30 éve megjelent és most is! Egyrészt mert k. gáz szellemi termékeket eltüntetni (amik nem vállalhatatlan szemetek persze), másrészt mert miért ne nosztalgiázhatna az ember, harmadrészt miért ne ismerhetné meg a jelenlegi gen a klasszikusokat, ha akarja?

Nekem ökölbe rándul a szupraszteriális mélyedésem, hogy egy nyomorult Armored Core V-öt nem játszhatok X-en, mert nincs fent a store-ban... mert a macskás videók végtelen tárhelyet kapnak a bolygón, de egy Armored Core classic, az nem. Azt vedd meg Ebay-ről sokszoros áron. K. anyjukat!

"A Nintendónak vannak hagyományai a külön - és szűkülő kínálatú - Virtual Console-okkal is, és ez számomra riasztó, mint a csak előfizetéssel elérhető klasszikusok"

Na... nyugi. Egyrészt most hosszabbítottuk meg PH körben 3.000 Ft-ért/fő a fullos éves előfizut. Mondom háromezeré'. Másrészt kerülnek fel cult classic címek és remekül is futnak... pl. idén került fel a Lugi's Mansion 1 is, de hozok még 50 példát az elmúlt 1 évből, ami nagyon jó, hogy van és elérhető és nem olyan, mint a retek MS és Sony-nál, hogy esélytelen, max ebay.

Utolsóra: Nyilván nem vagyok tufa, jó, hogy sok platformra jött sok jó játék, de ha elvennék mind és csak az N maradna abszolút nem dőlnék a kardomba, boldog és mosolygós hátralevő gaming élet lenne.

Új hozzászólás Aktív témák