Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zó
    senior tag

Az, hogy egy k. minőségi címre sokat kell várni, azt most nem is értem miért dobod fel kritikának a N felé... a nyomi GTA VI-ra mennyit vártunk? Közben többször kiadták, mint a nyomorult TLOU-t :-/

Super Mario Sunshine? Nálam még fóliás a Mario 3D All Stars, annak része.
    Nézd... a N megmondta előre, hogy LIMITÁLT lesz, ennek ellenére bő 3/4 évig normál áron meg lehetett venni bármely konzol boltban. Nekem pre order volt... 3 Mario cím és fizettem érte összesen 17.990 Ft-ot. Nagyon sajnálom azt aki nem vette akkor meg, volt rá bőven ideje. Sőt... befektetésnek se volt egy utolsó szempont, nem? :DDD

Persze értem... pont erre akartál ráfényesíteni, hogy dögöljön meg az N amiért limitált lett a cucc. De figyi má'... előre szóltak. I mean simán 1-1.5 évvel előtte jelezték, hogy limitált lesz. Pontosan u.e. mondták a G&W gépre, amiből dettó vettem egy SMB és egy Zelda-s gépet. (Mondjuk ezek még pár helyen most is teljesen normál áron vihetők.)

Nem teheti meg azt egy N kaliber, hogy valamire azt mondja, hogy ez limitált? Szerintem megteheti.

Egyébként most idehaza 48k-ért látom a cuccot, aprón 27k körül szokott menni a bontott... már 3 db. NSW játékért. Ez neked nem emberi ár?

No offense, de egy kicsit most úgy érzem, hogy a túlpartól kiabálsz, hogy adjanak már neked egy csónakot, mert te majd egyszer, valamikor a távoli jövőben, TALÁN bele akarsz szállni abba a csónakba... de a csónak végig előtted volt. (De nyugi... ha elélek addig és 20 év múlva tolni akarod, írj és kölcsön adom!)

Csak Nintendo játékokkal játszani? Őszintén? Simán. Mondom ezt úgy, hogy minden kurrens platformon ott vagyok (na jó, van egy rakás régi is), de még VR-on is.

DE! Amikor NSW 1 vagy 2 gépen tolom (vagy korábbi Nintendo gépen, pl. DS), kb. instant elönt valami jó érzés. Egyszerűen beüt a cozy & cute & magic & quality feeling és boldogság. És az a vicc, hogyha odaadom a gyerekemnek az NSW-t, akkor tudom, hogy jó kezekben van! Ha odaadom neki a tabletet tudom, hogy kb. az életét veszélyeztetem és nem, nem túlzok!

Az egy dolog, hogy mi tudunk a limitáltságról, de ha kap egy kisgyerek egy konzolt ajándékba, és addigra már csak aranyáron kapható, neki ezt nem fair az orra alá dörgölni. Megteheti a Nintendo, talán van tudatosság benne értékmegérzés szempontjából, bár szerintem tudta volna nekik nyomtatni a pénzt árcsökkentés nélkül, ha máshogy csinálják. Úgy rémlik, te is ezen a véleményen voltál.

Mindenesetre én elérhetőségpárti vagyok, ennek a szabadsága is fontos számomra a PC-ben (meg hogy ugye az "mindig" lesz, miközben a PS3-könyvtár nehezebben használható). Másnak más fontos, de az én platformválasztásaimat ez is befolyásolja. A PS3 a PS1-2-es játékok megnövekedett elérhetősége után került házhoz (+ magyar PSN), az XSX a BC kapcsán stb. A Nintendónak vannak hagyományai a külön - és szűkülő kínálatú - Virtual Console-okkal is, és ez számomra riasztó, mint a csak előfizetéssel elérhető klasszikusok. Szeretnék látni náluk egy megbízható, preferenciáimhoz jobban passzoló modellt. Ha számodra megfelel, ami van, akkor neked jó, de ez rajtam nem segít.

Abszolút elfogadom, hogy neked elég lenne a Nintendo, nálam ez nincs így, sok mindent becsülök bennük, de nem élnék az ő frencsájzaikon, NES-en is volt már hiányérzetem, kellettek mellé a C64-es szabadabb élmények.

Új hozzászólás Aktív témák