Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2015-02-27 09:59:50

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#107436) Frod válasza Crytek (#107432) üzenetére


Frod
addikt

(személyes vélemény, tl;dr)
aki a megjelenés napján steam review-ot bármilyen kézzel fogható érvnek gondol annak egészségére, minden szarért felmennek fröcsögni: nem kapja meg húsz perc után a baszópuskát akkor is írja a negatívat és ott a neve mellett, hogy "played 0.2 hours"
komolyanvehetetlenül röhejes az egész.

én személy szerint nem is engedném értékelni amíg nem játszott vele 2 órát (úgyis ennyi a refund ideje is). nyilván ha arkham knight-szintű indulás van az megint más tészta, arra lenne egy külön opció, hogy "technikailag játszhatatlan" vagy ilyesmi.
Az első napi optimalizációs hisztitől viszont a víz kiver, mert ezeket egy héten belül a patch helyre szokta pofozni.
Most őszintén melyik balhé volt valós az utóbbi időből? az AK meg a Mafia3. (+a No Man Sky, de az konkrétan a felhasználók tudatos átbaszása, az már minimum jogi ügy)
Ezen kívül minden másnál csak az indulás döcögött ami - szomorú igen - de sajnos tök megszokott manapság. Én nem vagyok első napos pistike, így nem szoktam belehalni ha valamire kell várni egy-két javítást.
Ettől függetlenül az, hogy nekem ne lehessen infóm másodkézből csak a szuperül megvágott előzetesek azt minimum gusztustalannak tartom manapság bármelyik cégtől amelyik a pénzemre hajt.

+ ami még nem derül ki a megjelenésig, hogy mekkora alibi a sztori: lásd Mafia3 ahol kb az egész game egy mellékküldetés ugye, okozod a kárt folyamatosan a kerületekben amíg el nem éred a kívánt mértéket, majd megint ez újra és újra. na hát ezek sem derülnek ki két óra alatt, mégis rontja a végeredményt.

Do you see the white shadow?

Útvonal

Fórumok  »  Lokál  »  Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.