Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
Aha, 8000 az már más. Nekem nem kell mindig a nyomtató, nem baj ha kiesik egy-két hét. A pénz már inkább, úgy vagyok vele, inkább ha 1-2 ezerrel olcsóbb, akkor azt választom, aztán a többit oda adom a Fiamnak
Bár nem tudom hova kell vinni (tényleg, hol csinálják?), meg amíg garanciás, addig úgyse csinálom házilag. Addig meg hátha lesz valami resetter erre is 
Szervizközpont keresése: No results found, please try a different search
WTF

-
nyikszi
őstag
Köszi, de ez mitől olcsóbb? Kb. ugyanannyi, mert írtátok régebben, hogy kb. 5000-ért cseréli az Epson a hulladéktartályt. Vagy a resetet többször is fel lehet használni? Egyébként az L386-os nincs is fent, megint sikerült olyanba beruháznom, amit házilag nem lehet buherálni?

Köszi Atala neked is.
-
atala
Topikgazda
A fúvókák nagyon apróak. Elég egy parányi por szem, és eldugul. Ennyi por simán bejuthat a tartályba töltéskor. Ezt a kis por szemet a fejtisztítás kilöki.
Ha minden fúvóka rendeben van, akkor nem kell tisztítani. Öblíteni meg pláne nem, mert annál nagyon sok tinta fogy el, és a hulladék tartály is telítődik vele.
Én amikor látom, hogy csíkoz, akkor csinálok egy fúvóka tesztet, és ha hiányzik egy vonal is, ráengedek egy tisztítást. Ilyenkor mostanában bedugul mellé még 10 fúvóka (meg ne kérdezd miért), de a második, harmadik tisztításra rendbe jön. Kb 1-2 havonta eljátszom ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 2760P - i5-G2 I 4GB I 320GB I 12,1" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Bár nem tudom hova kell vinni (tényleg, hol csinálják?), meg amíg garanciás, addig úgyse csinálom házilag. Addig meg hátha lesz valami resetter erre is 

atala