Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Mankó
veterán
Jól hangzik az ajánlat.
Sajnos a srác még nem szólt vissza. S neki van nagyobb előnye, mert Ő helyben van.
Sajnos Salgótarjáni vagyok. De ha a közelben vagy, lehet róla szó. -
Mankó
veterán
Lehetőleg egyben szeretném eladni. De ha van külön-külön vevő az alaplapra és a procira , akkor mehet külön-külön is.
-
Mankó
veterán
Proci stepping: A2.
És igen a lap Nforce2 Ultra 400-as. -
Mankó
veterán
UP
-
Mankó
veterán
A 11*210-et alapfeszen viszi. Nem tudom mennyi a vége. nem akartam feszt adni neki, így nem húztam. Azt tudom, hogy a 215-öt is vitte alapfeszen a mostani memóriákkal (2*512 Hynix BT43). Régebbi memóriákkal 2*256 MTi-vel 220-at 6-3-3-2 beállításokon alapfeszen.
A lap sima Epox8RDA3, tehát nincs rajta LAn, SATA. Egy hálókarit tudokhozzá adni. Mindene megvan, doboz, hátlap meg amit akarsz.
Gari már egyikre sincs, júli végén járt le, ha jól tudom.
A procin most egy Thermalrigth SLK-947U (by TTS) van, és egy Y-Tech venti. Ezt lehetőség szerint nem adnám. 10papír volt. Bár 5ért eladnám. A64 lesz helyette és arra nem megy fel. Csak K7re és P4-re. -
Mankó
veterán
A proci lockos. Jelenleg 11*210-en megy szinkronban a ramokkal.
Árazzátok be légyszi! S lehet vinni.
Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest