Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krissz80
senior tag
válasz
stev65
üzenetére
A Bluray lejátszóknál van különbség a felhasználók szerint, azért kérdem, mert én lehet betennék egy második passzív hűtésű R5 230-at vagy valamilyen hasonló TDP-jű 5xxx-nél újabb AMD-t a + HDMI kimenet miatt, és ha mondjuk van különbség, esetleg gyártókra kivetítve, akkor olyat keresnék.
A minőséget befolyásoló szempontok amikről tudok, a HDMI órajelgenerátora, és hogy milyen zajos tápfesz megy rá a HDMI csatlakozóra közvetetten (ez utóbbi lehet szimplán csak tápfüggő).
-
Krissz80
senior tag
Esetleg van valakinek tapasztalata a videókártyák HDMI kimenetének minősége terén a hangot tekintve?
-
Krissz80
senior tag
Valamelyik prémium OPPO médialejátszóban is ez a megoldás van, egy külön 1.4-es HDMI kijárat az AVR felé.
-
Krissz80
senior tag
Amúgy ez egy piaci rés.
Kellene egy pro, audio only HDMI interface, ami fake 1080p fekete képet tol ki, és mellé meg a hangot a PCről.
Nem jelenne meg a Windowsban video csak hangkimenetkén.
(Ha már nem gyártanak HDMI outos hangkártyát többé.)
-
Krissz80
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Igen kiterjesztett, és a legutolsó AMD driver van fent.
Illetve olvastam fórumokon, hogy több mindenkinek van ilyen problémája, van akinek a monitorja 144Hz-en megy de az AVR ilyet nyilván nem támogat.
Nálam meg az MPC-HC amikor forceolja a 24Hz módot a TVn akkor a monitor kikapcsol.
-
Krissz80
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Milyen kártyával?
Nekem egy RX 560 van most, és Extended módban nem tudom kiválasztani sem a 24Hz-es frissítést sem a 3D-t.
És emiatt pl egy filmet el sem indított a PowerDVD mert azt érzékelte nincsen 3D megjelenítő, pedig 2Dben is le lehet azokat játszani, sokszor azt szoktam ha gyerekek nézik. -
Krissz80
senior tag
válasz
Gombinyó
üzenetére
Az utóbbi begoldás azért nem jó, mert az AVR csak 3Dt tud és így nem megy át a 4K UHD.
Ezért lenne jó kettő, akkor nem kellene AVRt cserélnem, ha majd lesz egy 4K tvm.Ugyanazon VGA két kimenetét nem tudom használni, mert olyankor egyformának kell lennie a két eszköznek szabvány szempontból.
Pl amikor megy a monitorom is akkor már nem megy a 3D, ha pedig forceolom a 24Hz-et akkor a monitor kikapcsol, tehát egyforma frissítésnek kell lennie.
Ha két VGA-t használnák akkor talán még az működhetne, olyankor lehetne vajon független a két kimenet frissítésben, megjelenítési módban?
-
Krissz80
senior tag
Sziasztok,
Ti hogy oldanátok meg azt, hogy a PC-ben két HDMI kimenet legyen, és az egyiken a hang menjen egy AVR-be ami csak HDMI1.4-et tud, a másikon meg akép a 4K TV-be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Formula-1
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Path of Exile 2
- Akadozásmentesítő csúcskiterjesztést kapott a Vulkan API
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- TCL LCD és LED TV-k
- sziku69: Szólánc.
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest