Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
De, de a megfogalmazás alapján arra lehet következtetni, hogy a mythubuntunak elég-e egy közepes proci a hd lejátszáshoz, és erre írtam, hogy az a lejátszandó anyagtól függ, annak erőforrásigényeitől, mintsem az orpendszertől.
Amúgy holnap fogok tesztelni egy mythubit én is, érdekel, milyen. Aztlán lehet inlább egy ubuntus server lesz + összeszedegetem a szükséges csomagokat, mert gyanítom sok hülyeséget is felrak, ami fölös. Majd kiderül. Bár, ez egész jól hangzik:
"All unnecessary standard Ubuntu applications such as OpenOffice, Evolution, and a full Gnome desktop are not installed for a Mythbuntu" -
freddirty
senior tag
"Én is 36 cm mélyet keresek"
Nekem ez van:
[link]
Nem volt nagyon drága (asszem 2007-ben vettem 20k alatt).Érdekes hogy kis mélységű házakból gyakorlatilag nincs választék. Pedig az emberek nagy része polcra, szekrényre rakja a HTPC-t a TV közelében, nem pedig hifi állványra. És elég szarul néz ki ha lelóg mondjuk egy méregdrága HTPC ház elejéből 10 centi a polcról...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- League of Legends
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gumi és felni topik
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Sőt, gyerekkoromban egy VHS magnó miatt meg is tettem. Anyáék észre sem vették