Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: A sor végén
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nono0000
tag
válasz
Nono0000
üzenetére
Sziasztok!
Ismét kellemeset csalódtam!
Az összefogás sikerrel zárult, egyik fórumtársunk [mivamma] jóvoltából sikerült találni távirányítót.
Amit ezúton nyilvánosan is megköszönök!
Továbbá köszönöm azon fórumtársaknak is akik jelezték felém, hogy tudnak adni ilyen távirányítót.Köszönöm mindenkinek a segítségét!
-
MasterMark
titán
válasz
Nono0000
üzenetére
Logitech Harmony, de már olyan ritka mint az imon.

Nekem van egy ilyen távom amúgy, de a harmony-t használom helyette.
Mondjuk az imon-t is csak annyira használom hogy bekapcsolja a gépet, onnantól van rádugva egy HP infra vevő az meg szabvány Windows Media Centeres commandokat használ. -
PuMbA
titán
válasz
Nono0000
üzenetére
"Jelenleg a kártyával adott driver van fent"
Nem 2005-öt írunk, a kártyával adott driver már akkor elvault, amikor a kezedbe vetted a kártyát. Szedd le az AMD honlapjáról a legújabbat

A Windows 10 verziót az Ez a gép-re jobb klikkelve és tulajdonságoknál tudod megmondani.
-
drdr
senior tag
válasz
Nono0000
üzenetére
Azt nem írtad meg melyik Kodi, de ha Krypton, akkor az akadozni fog AMD-n. Ha a DXVA2 gyorsítást kikapcsolod és a videó render-t pixel shader-re állítod akkor nem fog szaggatni, legalábbis FHD-ig. Én próbáltam régebbi 14.x catalysttel is, de a Krypton azon sem volt jó. A Kodi team szerint driver hiba, szerintem nem, csak a Kryptonnal van gond, semmi mással nincs.
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Nono0000
üzenetére
EVRel akarsz számoltatni, v madVRel? ha előbbi, akkor 4K még problémás, utóbbi sima ügy,úgyis directxben kuldi ki a képet 4kban.
amivel igazán van értelme madVR VGAzni, az az rx480 és az r9 290 390. ezek nem passzivak,de aftermarket garivesztes hűtéssel bármelyik nagyon csöndes lehet. teljesitményük madvr alatt egál.
-
canniball
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest