Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tariattila
üzenetére
Hát én kapásból Win8.1-et raktam volna alapnak + ráeresztettem volna a kolléga helyében egy kis CAD szkriptet.
Alaplapi optika helyett az alaplapi tüskéről (megnéztem, van az alaplapodon) kivezethető az S/PDIF jel és könynen lehet belőle koaxot csinálni.
Vagy beszerzel egy egyszerű USB --> S/PDIF átalakítót (pl. HiVox Suricata, Hydra Sound Zeus, iFi iLink, M2Tech Hiface Two, Halide Design Bridge, Musiland Monitor 02, stb..
) Bár némelyik egyben DAC is.ASIO megoldása: ASIO4all
És máris kiválasztható lesz Foobar alatt is.A felpörgetős probléma szerintem csak beállítás kérdése, kicsit kutakodni kell a Foobar beállításaiban.
-
válasz
tariattila
üzenetére
bármennyire is a HTPC ellen szól, de én dedikált CD player-ből játszanék le eredeti CDket, messze jobb hangzást produkálnak mint az 5 rongyos LG ODD... Erősítőd meg van, így abba bekötöd a rendes CD játszódat én ezt javaslom.
-
Rick4
félisten
válasz
tariattila
üzenetére
Kérdés, ha a kövi 2 évben 1x is üti egymást a zenehallgatás- filmezés, netezés- meló, van-e értelme a családi békéért eldobni a több kisebb célgép megoldást, és egyberakni mindent?
-
Rick4
félisten
válasz
tariattila
üzenetére
Hogy mindenes? Mit kell tudnia?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AliExpress tapasztalatok
- Path of Exile 2
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Seed szerver topic
- World of Tanks - MMO
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-15IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) Bár némelyik egyben DAC is.
És máris kiválasztható lesz Foobar alatt is.