Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: Blekk Frájdéj
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz
Irmscher 353
üzenetére
Én még mindig azt mondom neked, hogy felesleges neked a htpc. Ha pár hónapon belül cseréltek tv-t ok. De ha évek múlva akkor én semmiképpen nem venném meg.
De remélem az ilyen oprendszer telepítés driverek installálása, programok beállítása megy. Mert ezeket is tudni kell hozzá.

-
cekkk
veterán
válasz
Irmscher 353
üzenetére
Hát a minimum az amit TCR árul, de ahhoz kell egy távirányító is, ami plusz pénz.
De viszont semmi nem garantálja neked, hogy az 29ért majd évek múlva is lejátszik mindent.
Én a helyedben vennék egy olcsó használt WD-t. Ha normális anyagot küldesz rá nincs vele semmi gond, Tudja a hd anyagokat is. De ha most elég neked a DVD akkor szerezz be egy olcsó dvd játékost ami penről tudja neked lejátszani a dolgokat és ennyi. Ha meg majd lesz jó tv akkor veszel ahhoz valót.De 20 ért nem tudsz össze rakni htpc-t.

Ez 8 ezerért szerintem korrekt vétel. Meg neki az avi a dvd, neked meg gondolom többre most nincs szükséged. De a hd-t is tudja.dabadab
De ez meg nem tudja a nagy felbontást már mint az 1080pvel gondjai vannak.
Már mint ha évekre előre tervez akkor ez nem lenne teljesen jó vétel. -
válasz
Irmscher 353
üzenetére
Nezd meg a Raspberry Pi-t, az kb. kijon ekkora koltsegvetesbol (12k maga az RP, plusz kell hozza valami kis dobozka, egy SD kartya, USB-s tap) meg van S-Video kimenete (bar az analog kimeneteinek a minosegerol nem sokat tudok, soha nem probaltam).
szerk: ja, tenyleg, taviranyito is kell, de azzal egyutt is be kell fernie 20k-ba.
-
cekkk
veterán
válasz
Irmscher 353
üzenetére
És mennyit szánsz a műveletre? Milyen formátumokat akarsz lejátszani és mekkora felbontásban?
Én a helyedben vennék egy olcsó használt MP lejátszót.Az, hogy a az a TV X éve csúcs volt már nem jelent semmit a HD tartalmak miatt.

-
TCr
veterán
válasz
Irmscher 353
üzenetére
Mondjuk az enyémet.

Brazos konfig, szinte teljesen új, gari van mindenre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Jövedelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Netfone
- Óra topik
- Flint 2 OFF topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Már mint ha évekre előre tervez akkor ez nem lenne teljesen jó vétel.