Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
hardtechno92
üzenetére
A 60fps-t nem tudom, de a fHD-t már a Brazos is vitte/viszi.
-
varmi2
nagyúr
válasz
hardtechno92
üzenetére
Az am1 platform megbírkózik bőven, a fullhd-val. Még a 4k-s filmel is. Gondolom az intel is.
-
canniball
nagyúr
válasz
hardtechno92
üzenetére
Mivel te rakod össze gondolom az ismerősök nem bizergálják csak bekapcsolják és nézik a filmeket; ez esetben szvsz felesleges ekkora gép, bőven elég elég egy J1800/1900 vagy egy AM1 konfig.
-
kopidoo
senior tag
válasz
hardtechno92
üzenetére
Ha kizárólag filmekhez lesz használva, akkor feleslegesen a gyors RAM.
-
MasterMark
titán
válasz
hardtechno92
üzenetére
Vannak erre egyébként más szoftverek is, nem csak a Fluid Motion. Azzal más lejátszó alatt is meg tudod oldani.
-
eboostr
aktív tag
válasz
hardtechno92
üzenetére
BD mappastrukturaban megkeresed a legnagyobb méretű fájl-t és azt jatszod le. Másik, hogy hardveres dekodolast hasznalod.
-
hétalvó
addikt
válasz
hardtechno92
üzenetére
itt azert beszallnek a vitaba. nekem egy bdp-140-es van itthon es egy htpc. nalam pedig eppen az a helyzet, hogy szep lassan csak bd lemezeket szeretnek nezni. szerintem tisztabb a kepe egy bd lejatszonak, terhatasu hangban pedig nem hallok nagy kulonbseget.
htpc-rol, nem tudok12bites szinmelyseget kihozni.
i3-as a htpc-m lelke, de atival szivtam elotte. nv-t nem ismerem. nalam ati-val neha elhallgat a mphc mikor dts es dts master hd kozott valtogat klippenkent. space megnyom 2x es van hang, hat nagyon vicces

az hogy mindent nem jatszik le egy bd nem is baj tiszta iso-kat kell nezni rajta ott majd kidomborodik mit tud.
mkv-zni htpc.
ez pedig, hogy jobb a hangja, foleg ugy hogy upsamplinget allitasz be. es mi van a bitstream-el? vagy te mindent lpcm-ben hallgatsz a tvn? -
MasterMark
titán
válasz
hardtechno92
üzenetére
Nah eddig pont olyan Pio-t akartam pedig venni.

-
MasterMark
titán
válasz
hardtechno92
üzenetére
Hmm és milyen TV-n?
-
MasterMark
titán
válasz
hardtechno92
üzenetére
Milyen Pio BD játszó volt az?
-
válasz
hardtechno92
üzenetére
Egyértelműen HTPC.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- JBL STAGE 2 9634
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest