Hirdetés
- Sonarr és Radarr
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: A sor végén
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
P@ly
tag
válasz
sintér_07
üzenetére
Amit nyugodt szívvel ajnálok márkát az alábbiak:
- Antec
- SilverstoneBár ezek jó drágák (30+)
Érdemes szétnézni aprón is, néha használtan igen jó árért be lehet szerezni komoly házakat.Én azt csináltam egyébként, hogy a nagyobb webáruházak házait nézegettem, és ott lehet bőségesen válogatni.
Az alaplapod méretet nem írtad le? mini-ITX? Micro-ATX? Bár az általad kiszemelt házikó az mintha Micro-ATX-es lenne.
Amit sokan használnak (meg az én szüleimnek is ilyet raktam össze): EPC3 mini-ITX
A kapcsolót én úgy oldottam meg, hogy vettem egy Logitech K400 vezeték nélküli touchpados billentyűzetet
Azóta TV-n netezek 
-
Attas
aktív tag
-
válasz
sintér_07
üzenetére
Ha mar egy ilyen bazi nagy hazat veszel, akkor miert mITX alaplapot valasztottal microATX helyett?
A tapot meg inkabb lecserelnem egy picoPSU-ra, az APU-t meg egy A6-3500-ra.
Ill. ekkora koltsegvetesnel SSD-n is elgondolkoznek, bar nem tudom, hogy mit akarsz ezen a gepen tarolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azóta TV-n netezek