Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
válasz
Necronom
üzenetére
Ijj, az eredmény csak rosszabb lett. Nem este kellett volna csinálnom.
Telekom android boxból, a telekomtól kapott HDMI kábellel a soundbarral összekötöttem. Majd a soundbarból a soundbarhoz kapott HDMI kábellel rákötöttem a TV eARC/ARC bemenetre.
Az android boxon és a TV-n is a CEC be volt kapcsolva. De a box nem akart bekapcsolni a TV távirányítójára. Ha meg bekapcsoltam a boxot, akkor a TV-n hiába állítottam át a megfelelő bemenetre, úgy érzékelte/mutatta a TV mintha nem lenne bekapcsolva.
Kissé hüledezek, hogy ennyire bonyolult a rendszer összerendelése. Kellett nekem soundbar. Már arra is gondoltam, hogy a box és a soundbar mindig legyen online, de ott egy a fene, nem adom fel.
Vagy a CEC-eket ki kellene kapcsolnom és egy megadott sorrendben kellene bekapcsolnom?
(Még a TV távirányítójában is cseréltem elemet, hátha. Rendszerfrissítéseket is ellenőriztem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Apple iPhone 17 - alap
- MILC felhasználók szakmai topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest