- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
radi8tor #40908 üzenetére
Tudtommal bármit, ami HD "felbontású", azaz 24 bites, és a mintavételi frekvencia legalább 96 vagy 192 kHz. A Dolby Atmos, úgy tudom, csak annyival tud többet a "hagyományos" mozi/házimozi hangzásnál, hogy hivatalosan max. 128 különböző hangcsatornát definiál (ezzel sokkal nagyobb térbeli lefedettséget képez egy 5.1, 7.1, 7.2, 9.2-es stb. hangrendszernél), de természetesen otthoni felhasználásnál ennek csak egy töredéke realizálható, és ott is csak valamilyen speckó tér-hangkódolással. A kettő tehát nem ugyanaz, de a gyakorlatban összefügghet.
Összehasonlításként a manapság mindennapos 5.1, 7.1 stb. Dolby Digital (EX), DTS stb. hangkódolások max. 48 kHz mintavételt és 16 bites felbontást alkalmaznak csatornánként (legalábbis én így tudom).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest