Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alien!
senior tag
válasz
magicbox
üzenetére
napersze, némi küzdés egy belépőkártyával és máris leírod, hogy nem ajánlott az nvidia. Sztem korrektebb lett volna az, hogy a Te rendszeredben a Te tévéddel tré volt az 1030-as kártya. Főleg annak tekintetében, hogy utána 4 bekezdésen keresztül leírod, hogyan küzdesz az Amd-vel, amit szerintem máig sem sikerül beállítani, pedig állítólag ez itt tökéletes mindenkinek. A kadenciakülönbség meg nem akkora, hogy attól irritáló legyen a kép, az más beállítás okozta, ez tapasztalat. Ráadásul Reclock filterrel teljesen megszüntethető.
Nálam itthon van pár eszköz (Xiaomi illetve Amlogic boxok), és hosszas próbálkozás után arra jutottam, hogy a Madvr, gyengébb tévéken tud komolyat lökni, nálam pl egy 6 éves felsőkategóriás Philipsen semmit sem tudott hozzátenni, a tavalyi 4K-son pedig végképp nem. Amire viszont jó, az a HDR->SDR konverzió illetve ha valami tényleg gyengébb felbontású (720p), de olyat én pl manapság már nem nézek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Battlefield 4
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Suzuki topik
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Automobilista 2
- EA Sports WRC '23
- Mercedes topic
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest