Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
dabadab
üzenetére
ez valóban így van, ebben igazad van.
Én pl annak idején hittem azoknak a meséknek, hogy a runco a projektorok világában jó. drága, nagyon drága, de nagyon jók. végül voltam annyira cuccfetisiszta, h vettem is egyet. és tényleg jó.
hasonlóképp jártam a TAG termékeivel is, arról is jókat olvastam, meg hallottam, dehát azok is nagyon drága dolgok. de végül csak lett egy cucom tőlük is és megint csak széles vigyor ült az arcomra, a fene egye meg..
Bolondok ezek a cuccfetisizták
Egyébként én zsigerből nem tudok hinni az olcsó kínai cuccoknak. Jó dolog olcsón megúszni mindig a vásárlásokat, de ennyire olcsón azért ne.. De ha tényleg csak egy alap dig out kell, egy célkimenet, arra jó persze
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
hasonlóképp jártam a TAG termékeivel is, arról is jókat olvastam, meg hallottam, dehát azok is nagyon drága dolgok. de végül csak lett egy cucom tőlük is és megint csak széles vigyor ült az arcomra, a fene egye meg..