- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- leslieke farmerzsebe
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gargouille
őstag
Nem is vagy messze, én Kőbányán lakom.
Általánosítani semmiképp nem szerettem volna, csupán a saját tapasztalatomat írtam le. Mi a bejárati ajtó fölé buktatható ablakot raktunk, így a lépcsőházból (ami északnyugatra néz) jön be hűvösebb levegő, ott egész jó hűvös szokott maradni, mármint a külső hőmérséklethez képest. De hát persze mindez relatív, mert nyilván mikor kánikula van, akkor viszonylagos ez a "hűvös" is.
De mi egyelőre nem klímázunk, mert amúgy egyikőnk sem bírja a klímás levegőt és ezzel a megoldással + mennyezeti ventillátorral eddig élhető. Amúgy ez nem panel, hanem csúsztatott zsalus, na nem mintha hatalmas különbség lenne, csak na.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
Gargouille
őstag
No igen, de éjjel azért nincs 30 fok még kánikulában sem. Most nyáron is azért még itt Budapesten is éjjel 24-25 fok volt max. Ha van légmozgás a lakásban, akkor azért lehet aludni. Legalábbis nekünk ez még pont belefér, aztán majd a jövőt úgyis meglátjuk.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
Gargouille
őstag
válasz arnyekxxx #20 üzenetére
A hőhullámok idején is a déli órákra max 30-ig ment fel a lakásban a hőmérséklet, ami persze tényleg meleg, de még pont azon a határon mozog, ami élhető. Nagyon sokat számít, hogy mozog vagy áll a levegő, még akkor is amikor meleg. Lehet persze még pár év és kelleni fog a klíma, de egyelőre nem rakunk fel.