- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- leslieke farmerzsebe
- 1 Kis segítséget kérnék :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Gargouille #26 üzenetére
"No igen, de éjjel azért nincs 30 fok még kánikulában sem"
Zugló, az említett déli fekvésű panel. A teraszon (a homlokzat felé nyitott oldal kivételével zárt, tehát igazából loggia) van egy szenzorom.
Persze, nyomja vissza az épület a meleget északa is a teraszra, a baj az, hogy befelé a szobákba is. Konkrétan hetekig nem volt 30 fok alatti érték a grafikonon júliusban, és egy ideig augusztusban sem.
A szobákban éjszaka kereszthuzatban legjobb esetben 28°C volt ilyenkor, de 0 komfortérzettel, és reggel 7 körül a nap első sugarainál már ez is elkezdett felfelé menni.
No offense, csak ne általánosítsunk
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
astorre19
aktív tag
válasz Gargouille #22 üzenetére
Hahh. Laktam panelban,a 8.emeleten.Tudod mikor csökkent 30 fokra a hőmérséklet egy tartós kánikulában?
A tartós lehülés kezdete után 3 nappal.Battletag: SHADOWDRAGON#26677
-
arnyekxxx
veterán
válasz Gargouille #22 üzenetére
Na erről beszéltem, nektek a 30 még élhető, nálunk 28ra ment fel max de az is iszonyat. Ha nem lenne eleve telepítve klíma a fűtés miatt akkor lehet, hogy elviseljük ventilátorral aztán majd lesz valami, de mivel van, igy inkább megnyomjuk a gombot. 25 fok alulöltözve az már ok otthonra.
-
arnyekxxx
veterán
válasz Gargouille #18 üzenetére
amikor a levegő hőmérséklete árnyékban 40 fok és éjjel sem megy 25 alá akkor a kereszthuzat nem tűnik annyira ultimate megoldásnak. Nyilván attól is függ, ki milyen hőmérsékletet tart elviselhetőnek a házában.
2 éve még én is ugyanazt irtam amit te, kb szó szerint, de idén már be kellett kapcsolni időnként a gépeket mert egyszerűen a levegő éjjel is olyan meleg volt, hogy jobb volt zárva tartani az ablakot mert csak fűtött ami bejött rajtuk.
[ Szerkesztve ]
-
ncc1701
veterán
válasz Gargouille #3 üzenetére
Ja. Akkor bocsi, én is magamnak csinálok mindent.