- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot I. (az alapok)
- Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
"redőnyök nem kellettek volna?"
Ez valami mánia lehet, a mi majdnem 200 lakásos panelünk full déli fekvésű, nyáron kis túlzással 0-24 be van napozva.
Kb. minden, a házban zajló felújításnál azt látom évek óta (nyilván látszik ahogy elmegyek a ház előtt), hogy telibe ablak, redőny nincs, és van hogy minden szoba ablaka alatt ott lóg egy klíma kültéri egység... Mennyivel egyszerűbb, hatékonyabb, egészségesebb beengedni a meleget és aztán agyonklímázni a lakást.#9Krugszvele nyilvános platformon publikálás ezzel jár. Sok komment valóban vélemény volt, sok meg valódi problémákra világít rá.
Pont ez a baj, ahogy írod, hogy mindenki máshogy csinálná, ami a "kád vagy zuhany" kérdésben tényleg főleg ízlés kérdése, de sok dolgot meg szépen és szabályosan és jól igazából nem lehet(ne) túl sokféle módon csinálni. Az igaz, hogy utólag felsorolni a problémákat már halottnak a csók, de talán ha valaki innen akar egyszer tájékozódni, annak segít."Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
catalano
tag
Volt valami hiányérzetem... de rájöttem.
Nem tudom az épület fekvését, fényviszonyok milyen belül... de redőnyök nem kellettek volna? Nyári időszakban esetleg jó lehetett volna. Télen meg rengeteget melegít a nap! Nálam nagyon beváltak.
Későbbiekben napelem? Szomszéd fája?
[ Szerkesztve ]
Értem én a viccet, csak nem szeretem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Szinte új. Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB 100% Akku. Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB 94% Akku Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1év Garanciával!
- Lenovo Thinkpad X270, 12,5"HD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás számla, 1 év g