Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fenyő

őstag

LOGOUT blog

válasz Iramirez #8 üzenetére

A Last Ninja (volt ebből egyáltalán 1. rész, minden platformon csak a 2. résszel találkoztam :DDD ) és at R-Type megvan, a másik 2 leírás alapján sincs :DDD , de hátha vki erre jár és kapásból rávágja. A lassú töltés okán igen, jellemző, hogy sokáig ment egy progi, meg volt, hogy csak hagytam futni egy-két játék zenéjét futni a háttérben amíg leckét írtam. :D

TIT: Igen, lehet így hívták, a 2 kazis megoldás másolásvédelemmel ellátott progikkal persze nem ment, de ebből egyrészt nem volt túl sok, másrészt azokat az xpcopy sem feltétlen tudta másolni helyesen.

ergoGnomik: A puszta számok alapján valóban sokkal jobb/szebb is lehetett volna ez a történet, ha lett volna kellő számú program ami kihasználja a hardverben rejlő lehetőségeket, ez szvsz nem az ep "antiszoci" voltán múlt, mert elvileg elég rugalmasan programozható volt, itt inkább a sok csúzsás (ígérgetés (az ambiciózus tervek (Nick, Dave) helyett az Amstrad CPC pl jókor adta ki a még elég jó főleg ár/érték arányban a gépét)) utáni kései megjelenés okozta a gondot, amire a többiek már letarolták a piacot (meg jöttek az új 16bites gépek, így már számok alapján sem volt mivel kitűnni), így a programozók is elpártoltak...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés