- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ergoGnomik
tag
jobb volt mint a C-64
Nem merészség ezt ennyire kategorikusan kijelenteni?
Nem kell felsorolnod a nagyobb számokat. Egyrészt ismerem őket, másrészt ha veszünk egy 170 centis, 72 kilós normális ürgét és egy 185 centis 135 kilós antiszociális gyökeret, a számok alapján az utóbbinak jobbnak kellene lenni, aztán mégis... És nem, nem asszociálom egyik géphez sem az előző példám bármelyik tárgyát!
-
Hardveresen a legtöbb tekintetben igen persze (talán a C64-nek a grafikus sprite kezelése volt jobb), de nem is csoda, jóval később jött ki, de mire igen már megkésett, addigra egyrészt a korábbi 8 bites gépek (C64, Amstrad CPC, ZX Spectrum) már letarolták a piac nagy részét, másrészt már megjelentek az első 16 bites gépek. Harmadrészt pedig a szoftverellátottság sem volt vmi fényes, alig volt natív ep128-as progi, ami kihasználta volna a hardverben rejlő lehetőségeket, a legtöbb játék pl zx spectrum vagy Amstrad cpc átirat volt, a szebbek voltak a cpc-ről átírtak mint a sorcery is:
Egyébként mikor elfogott a nosztalgikus kedv és rátaláltam erre az emulátorra, alig emlékeztem már a játékok nevére, de ahogy elkezdtem bíbelődni vele sorra jöttek vissza az emlékek a memóriám vmi elfeledett hátsó fiókjaiból
, Turbo Rudi, Trubo Esprit, Beach Head, Manic Miner, Nodes of Yesod, Wriggler, Fred, Batman, Space Invaders, Galaxians, Bruce Lee, Race Ace, Raid over Moscow, Eggs of Death, Impossible Mission stb, sajnos a Sorcery nem volt meg, meg a magnós töltés sem volt egy villám (kb 6-8 perc / porgram), irigyeltem is haver C64-esét akinek floppyja volt hozzá.
szalai56: Örülök ha tetszett ez a kis szösszenet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Az első számítógépünk 1988 táján egy Entreprise 128-as 8bites gép volt magnóval, amit akkoriban az M1-en úgy hirdettek,...
- PlayStation 5
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kuponkunyeráló
- Hyundai, Kia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest