Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ergoGnomik
tag
jobb volt mint a C-64
Nem merészség ezt ennyire kategorikusan kijelenteni?
Nem kell felsorolnod a nagyobb számokat. Egyrészt ismerem őket, másrészt ha veszünk egy 170 centis, 72 kilós normális ürgét és egy 185 centis 135 kilós antiszociális gyökeret, a számok alapján az utóbbinak jobbnak kellene lenni, aztán mégis... És nem, nem asszociálom egyik géphez sem az előző példám bármelyik tárgyát! -
Fenyő
őstag
Hardveresen a legtöbb tekintetben igen persze (talán a C64-nek a grafikus sprite kezelése volt jobb), de nem is csoda, jóval később jött ki, de mire igen már megkésett, addigra egyrészt a korábbi 8 bites gépek (C64, Amstrad CPC, ZX Spectrum) már letarolták a piac nagy részét, másrészt már megjelentek az első 16 bites gépek. Harmadrészt pedig a szoftverellátottság sem volt vmi fényes, alig volt natív ep128-as progi, ami kihasználta volna a hardverben rejlő lehetőségeket, a legtöbb játék pl zx spectrum vagy Amstrad cpc átirat volt, a szebbek voltak a cpc-ről átírtak mint a sorcery is:

Egyébként mikor elfogott a nosztalgikus kedv és rátaláltam erre az emulátorra, alig emlékeztem már a játékok nevére, de ahogy elkezdtem bíbelődni vele sorra jöttek vissza az emlékek a memóriám vmi elfeledett hátsó fiókjaiból
, Turbo Rudi, Trubo Esprit, Beach Head, Manic Miner, Nodes of Yesod, Wriggler, Fred, Batman, Space Invaders, Galaxians, Bruce Lee, Race Ace, Raid over Moscow, Eggs of Death, Impossible Mission stb, sajnos a Sorcery nem volt meg, meg a magnós töltés sem volt egy villám (kb 6-8 perc / porgram), irigyeltem is haver C64-esét akinek floppyja volt hozzá.szalai56: Örülök ha tetszett ez a kis szösszenet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen TV-t vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem kell felsorolnod a nagyobb számokat. Egyrészt ismerem őket, másrészt ha veszünk egy 170 centis, 72 kilós normális ürgét és egy 185 centis 135 kilós antiszociális gyökeret, a számok alapján az utóbbinak jobbnak kellene lenni, aztán mégis... És nem, nem asszociálom egyik géphez sem az előző példám bármelyik tárgyát!

, Turbo Rudi, Trubo Esprit, Beach Head, Manic Miner, Nodes of Yesod, Wriggler, Fred, Batman, Space Invaders, Galaxians, Bruce Lee, Race Ace, Raid over Moscow, Eggs of Death, Impossible Mission stb, sajnos a Sorcery nem volt meg, meg a magnós töltés sem volt egy villám (kb 6-8 perc / porgram), irigyeltem is haver C64-esét akinek floppyja volt hozzá.