Új hozzászólás Aktív témák

• Fenyő

őstag

LOGOUT blog

válasz TIT #5 üzenetére

Igen a Zilog Z80 volt a szíve jó sokféle 8 bites gépnek (Enterprise-on, kívül a Zx-nek, Cpc-nek, Videoton TVC-nek, meg még jópárnak amit fejből nem tudnék felsorolni), nem véletlenül/érdemtelenül. Igen az akkori játékok nagy része valóban kihívás volt, nem sokat vittem végig közülük. :DDD
    Volt floppy ep-re, de mivel még csak gyerek/kamasz voltam, maximum álmodozhattam róla, mostanra meg már bárki szabadon építhet hozzá, márha megvan még az ep-je (az enyémet mikor már csak ritkán használtam elajándékozta faterkám a 90-es évek közepe/vége fele táján, remélem jó helyre került akkor), de egy SD kártyás adapterrel lehet az igazi. :K
    A kazetták másolására is volt vmi progi aminek a nevére már nem emlékszem, ami szintén nagyon lassú volt, először beolvasta real time a memóriájába a forrás kazit, utána kellett betenni amire a "backup" ment, de később rájöttem, hogy sokkal gyorsabb sima 2 kazettás magnóban másolni úgy is jó lesz. :DDD
    A csővezetékesre én is emlékszem, talán Super Pipeline volt a neve, a másik Batmanes nem volt meg, de az ep128.hu oldalán egy nagy kazal ep-és játék van fent többségében képes leírással is, azzal tán beazonosítható...

Iramirez: Az emulátor kipróbálása előtt, nekem sem volt sok név a fejemben, de ahogy random nézegettem a címeket és próbálgattam őket, úgy jöttek vissza az emlékek. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés