- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen a Zilog Z80 volt a szíve jó sokféle 8 bites gépnek (Enterprise-on, kívül a Zx-nek, Cpc-nek, Videoton TVC-nek, meg még jópárnak amit fejből nem tudnék felsorolni), nem véletlenül/érdemtelenül. Igen az akkori játékok nagy része valóban kihívás volt, nem sokat vittem végig közülük.
Volt floppy ep-re, de mivel még csak gyerek/kamasz voltam, maximum álmodozhattam róla, mostanra meg már bárki szabadon építhet hozzá, márha megvan még az ep-je (az enyémet mikor már csak ritkán használtam elajándékozta faterkám a 90-es évek közepe/vége fele táján, remélem jó helyre került akkor), de egy SD kártyás adapterrel lehet az igazi.
A kazetták másolására is volt vmi progi aminek a nevére már nem emlékszem, ami szintén nagyon lassú volt, először beolvasta real time a memóriájába a forrás kazit, utána kellett betenni amire a "backup" ment, de később rájöttem, hogy sokkal gyorsabb sima 2 kazettás magnóban másolni úgy is jó lesz.
A csővezetékesre én is emlékszem, talán Super Pipeline volt a neve, a másik Batmanes nem volt meg, de az ep128.hu oldalán egy nagy kazal ep-és játék van fent többségében képes leírással is, azzal tán beazonosítható...Iramirez: Az emulátor kipróbálása előtt, nekem sem volt sok név a fejemben, de ahogy random nézegettem a címeket és próbálgattam őket, úgy jöttek vissza az emlékek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Az első számítógépünk 1988 táján egy Entreprise 128-as 8bites gép volt magnóval, amit akkoriban az M1-en úgy hirdettek,...
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kuponkunyeráló
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Magisk
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Yettel topik
- Milyen széket vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Uncharted Legacy of Thieves Collection és Indiana Jones and the great circle ps5 játék
- Huawei MateBook 15 FHD IPS Intel i5-8250 8gb ram 256gb NvMe SSD Windows 11
- Xbox Series X (dobozos) tartozékaival
- HP PROBOOK 650 G4 FHD IPS Intel core i5-8350 8GB DDR4 256gb SSD WIN11
- 2x Corsair Vengeance RGB PRO 16Gb (2x8Gb) 3200 CL16
- 104 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest