Hirdetés
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- WireGuard VPN a mindennapokra
Aktív témák
-
simonzé
addikt
Az outlook túl van bonyolítva és instabil. Három hete nyom nélkül eltűnt belőle a teljes címjegyzékem sz összes címmel telefonszámmal. [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=81593&arc=f[/L] Most visszaálltam az Excelles nyivántartásra, az persze fapad, de legalább normálisan archiválható, és kinyerhető belőle minden adat, és átláthatóan nyomtatható.
Az időzített figyelmeztetéseket viszont nem tudom másképp megoldani, csak ezzel. Próbáltam sok progit, de mind shareware, vagy gagyi volt. Az eddigi legjobb a Win95/98-ban megtalálható Schedule+ volt, amit persze a Microsoft kivett a későbbi Windowsokból, gondolom mert túl stabil és használható volt. Rontotta a Windows imidzsét. :(((
További progikat egyébként pl. itt találsz: [L]http://www.honositomuhely.hu/kateg9c.html[/L]
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Háztartási gépek
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Nyernéd az irodai csúnyapulcsi-versenyt? A Microsoft segít!
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Androidos fejegységek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T Pro / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi