Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- WireGuard VPN a mindennapokra
Aktív témák
-
simonzé
addikt
Az outlook túl van bonyolítva és instabil. Három hete nyom nélkül eltűnt belőle a teljes címjegyzékem sz összes címmel telefonszámmal. [L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=81593&arc=f[/L] Most visszaálltam az Excelles nyivántartásra, az persze fapad, de legalább normálisan archiválható, és kinyerhető belőle minden adat, és átláthatóan nyomtatható.
Az időzített figyelmeztetéseket viszont nem tudom másképp megoldani, csak ezzel. Próbáltam sok progit, de mind shareware, vagy gagyi volt. Az eddigi legjobb a Win95/98-ban megtalálható Schedule+ volt, amit persze a Microsoft kivett a későbbi Windowsokból, gondolom mert túl stabil és használható volt. Rontotta a Windows imidzsét. :(((
További progikat egyébként pl. itt találsz: [L]http://www.honositomuhely.hu/kateg9c.html[/L]
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest