Hirdetés
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
macilacipaci
üzenetére
Pont így vagyok vele én is. Van egy 10400F-em és egy 12400F (DDR5-el), a második I7 is lehetett volna, de kikerültem így az E magokat. Egyik haverom 3 éve ezért vett még 11th en I7-et és nem 12-est. Szóval úgy tűnik ez az E magos bohóckodás asztali platformon sokaknak nem jön be.
És ezektől eltekintve is Ryzen lesz a következő gépem, egyrészt mert kipróbálnám azt is, másrészt nem mindegy, hogy 3-5 év múlva félkonfigot cserélek, vagy csak beledobok egy gyorsabb CPU-t. Nekem a hócipőm tele van azzal is, hogy az Intel 1-3 genenként új lapot vetet az emberrel. -
válasz
macilacipaci
üzenetére
én is így jártam
10. genes laptop + ryzen asztali. mindenre IS!
a következő generációban már lesz vagy nyócfajta mag. nem véletlenül veszik jobban a 14. genes procikat még a degradáció ellenére is. mindenki tud már tesztet nézni manapság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Bestbuy játékok
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Tudományos Pandémia Klub
- Laza koronavírus topik
- Hardcore café
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Formula-1
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
10. genes laptop + ryzen asztali. mindenre IS!