Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
válasz
peterszky
üzenetére
bas egy vistát nem tud felrakni normálisan, ezek után inkább nem kommentezném.
rc1 óta használok vistát hibátlanul, sp1 óta lényegében nincs semmi baja. >7 hónapja van fent, rengeteg sdkval, visual studio, soksoksok program, és semmi baja.
ja, és játszok vele.
sztem egyértelműen vista. -
Mawyx
őstag
válasz
peterszky
üzenetére
De mi ez a támogatás dolog? Fel tudunk hívni nénit, bácsit, hogy segítsen nyűgjeinkben?
Nekem egy full alap html oldalam van, kutya-macska típusú, semmi extra, nem cég vagyok, hanem magánweblap, csak szeretnék egy rendes becenevemkismódosítással.hu-t, még egyik változatom szabad. Szeretném fejleszteni, de azért előre fizetni jó tárhelyet fölösleges.
Több változat van és nem tudok dönteni.
1. Csak egy domain nevet most azonnal, de csak ez magában 4ezer ft körül van, akkor meg már a 2.lehetőség inkább a nyerő 6500ft/évért
2. domain+a legkisebb legolcsóbb táhely, jelenlegi gagyi web éppen ráfér, olcsó és lesz
3. fullextrás tárhely, de ezt egyelőre totál fölöslegesnek érzem -
-
bbazsy
őstag
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky
üzenetére
Felét tudtam csak megoldani, minden feladatnak a picit több, mint felét, végülis nem olyan rossz. Leírtam cserére is, ha ugyanez lesz, le is van kicsinyítve, meg ami megy az megy, ami nem az meg úgysem. Vmi majd lesz. És este VRML zh lesz
Remélem ül mellém vki lelki támasznak. Múltkor megtalált egy proginfós gyerek, csak úgy beült mellém és egész órán nyomta a sódert
Jólesett, de rohadtul nem figyeltünk órán, be nem állt a szája 
-
bbazsy
őstag
válasz
peterszky
üzenetére
14 óra integrálozás?
szili baszásait éjjel 3kor befejezni?!
kell ennél több?
ELTE?! A szakirány?
haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL, haj-rá ANAL

mod: asszem ez már a vég, alszok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky
üzenetére
Végig rámlátott
Remélem meglesz, sztem szemét zh volt. Nekünk 45perces az óra, de absc-sek nyafogtak, hogy ne legyen külön nehézségű zh, hát nem lett, mindenki másfél órásat írt
10pontú gráfok, 88879stb fokokkal, olyan kusza a papír, hogy nemtom hogy bogozza ki
1.feladat 5alponttal
2. f 5 alponttal
3.f.2 alponttal
4.f 2 alponttal
Vhogy nem ezt vártam 1kredites 45perces óra nehézségnek, de reméljük meglesz
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky
üzenetére
Igen-igen, de ő már tudja, hogy mi a véleményem a telefonról, biztos gondolta, hogy életbevágó dologról lehet szó.
Nektek se megy a frímél? Hogy baxná meg, már 2 hete xarakodik, most már elfogyott a türelmem. Szerettem, mert gyors és van hely és csatol rendesen bármit, de ebből már elegem van, hogy nem tudok levelet küldeni. Apróhirdetést nem akarok az eltéssel

-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky
üzenetére
Ahh, akkor mindenképp megnézem, amiket mondott, hogy várható zh-ban, mert akkor azokat adja tutira és még esetleg az 5ösért küzdőknek rak bele vmi zúzósat.
Holnap vagy suliban vagy emilben tolod át a zh-t?
Reggel fizika zh, azt se tudom hová írjam a puskát
kilométeres integrálok és vagyunk vagy 5en órán egy nagyelőadóban 
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky
üzenetére
Tudod mennyi a Petersen- gráf élszínezési száma? Talán a 8-as feladat az utsó lapon, ami volt órán. Azt már nem csináltuk meg, nekem meg ez a beadandóm, holnap vinném neki, de eleve nem tudom mi számít szomszédosnak a Pet-gráfban? Olyan kuszán mennek a vonalak. Ugye ki kellene színezni, hogy a szomszédosak ne legyenek azonosak. Hány színnel lehet kiszínezni?

ZH-t meddig írjátok? (csak, hogy menjek-e fél 6kor még órára vagy még akkor is zh-ztok vagy akkor már nem lesz óra)
-
Mawyx
őstag
válasz
peterszky
üzenetére
Igen, neki kellett volna kedden beadni háziba, mert ez az egyetlen esélyem, hogy átmenjek, ha beadandókkal szerzek pár plussz pontot. Ha nincs meg 2es a zh, de majdnem 2es, akkor megnézi a beadott cuccokat... Ugye otthoni házihoz olyan segítséget kér az ember anyukától, apukától, havertól, tesótól, bárkitől, amilyet csak akar... De én mégse tudtam beadni, pedig biztos még most csüt is elfogadta volna

Ja, értem, az klassz. Bárcsak nekem is meglenne a gyak, nem akarom, hogy kirugjanak

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futárcégek
- BestBuy topik
- Parfüm topik
- Fájhat Elon feje: mindjárt kész a Starlink-rivális
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- RYZEN 7 7800X3D 32 GB DDR5 RTX 3080 Ti 12GB 1TB M.2
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- Dell LAtitude 7490 FHD, TOUCH, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- Üzletből, Lenovo garanciával ThinkPad E14 Gen 5/ Intel Core i5-1335u/16GRAM/512SSD/FULL HD +kijelző
- HP Elitebook 840 G6 FHD, i7-8565U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, 27% ÁFÁS SZÁMLA, 1ÉV GARANCIA!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660 SUPER 6GB Zalman T4 Plus 450W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Ezviz BC1 1 kamerás kamera szett / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Házilag azért nem mertem kibuherálni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)