Akkor ezentúl a filmeket is úgy nézd, hogy ha törtenet magyarázás jön akkord tekerd el biztos érteni fogod miről szól.
Starfield-et vittem végig angolul anno és mivel nem vagyok perfekt angolból így csak az események alapján tudtam következteni a dolgokra.
Mióta van hozzá magyar felirat (igen AI de meglepően jó) azóta újra elkezdtem és csak rácsodálkozok, hogy jaaaaa erről van itt szó ezért kellett azt csinálnom amit nem azért mert a küldetés jelző odavezetett.
Van egy munkatársam és ő a tipikus példája a "hogy ne vigyünk végig játekokat"-nak.
Örökélettel meg öröktölténnyel meg max skill ponttal, elhajtott párbeszédekkel futja végig a játékokat, hogy aztán a gépigény.hu-n eldicsekedjen vele, hogy ő már végigtolta.
Hát ehhez csak gratulálni tudtam neki, amikor meg a sztoriról kérdeztem fingja nem volt az egészről.
De nem mondta el hogy így csinálja egyszerűen csak lebukott egy screenshot miatt.
Amúgy én ezeket mind megvettem teljes áron megjelenéskor: Jedi Survivor, Dead Space Remake, Avatar, Assa Valhalla/Mirage, Far Cry 6, Atomic Heart, The Crew Motorfest, Forza Horizon 5, Starfield stb stb.
Mindezt annak a tudatában, hogy többségük előfizetésbe kitolható lett volna, de engem holmi előfizetés ne siettessen.
Ja és már ez is meg van: [kép]
S23 Ultra / Watch 6 / Q80T 65" / 14600KF / RTX 4080 S / JBL / S3000 Pro