- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
gubacsino
aktív tag
Meglátjuk merre viszi majd a közösségi támogatás. Szükség lesz rájuk is! Örülök h belátták, és lesz érintőképernyő. Azonban még kell egy raklap szerencse is...
Elképzelhető h a Z generációnál "trendi" lesz, mint ahogy pl a Nintendo 3DS-2DS tagjai. Vagy a szülők bakelit/cd lemezei. (nem reprezentatív minta!)
Ha másképp nem, talán így esélye lehetne a továbblépésre.
Remélem jól sikerül a reboot, és látunk még tőlük okos órákat, felrázzák kicsit ezt a mostanra kissé unalmas, megfáradt piacot. -
válasz
Bogdán Máté #5 üzenetére
Nekem még megvan a színes Time, az utolsók között rendeltem Amazonról, már viszonylag olcsón. Minden tökéletes, csak az akkuja nem bír már 2 napot se. A kijelző nélküli első generációs Mi Band mellett kiváló okosóra volt (azokra az alap funkciókra, amikre szükségem volt - értesítés, naptár, alvásfigyelés, rss, ébresztő, ebook olvasás
), talán a rendszernavigáció lehetett volna jobb egy kicsit, mert a gombok nyomáspontja és érzése borzalmas.
-
Bogdán Máté
csendes tag
Anno, amikor belecsöppentem az okosórák világába, még egy Pebble volt minden vágyam, de pont akkor fuccsoltak be. Nagyon bántam, hogy kimaradok a Pebble-érából, de nem volt mit tenni, maradt a Wear OS vonal. Még jóval később is nézegettem a Rebble projektet, hátha érdemes lenne keresni egy korrekt állapotban lévő Pebble-t, mert még használható.
Ezzel a hírrel eskü elkezdte b.szni a fantáziámat, hogy be kellene szerezni egyet valamelyik új órából. Fcuk
-
sajo13
senior tag
Az óra tokozása ma már csúnyácska, bár akkoriban (2013-2014) sem volt szép, de "elment". Azóta már sok új okosóra jelent meg, kicsit csiszolhattak volna a formán, ha már hozzányúlnak. Nekem a Peble Steel volt a kezemen, az egy fokkal jobban nézett ki.
És még egy egyszerű GPS chipet is belerakhattak volna, mert így kb. a Xiaomi karperec tudását hozza csak. -
consono
nagyúr
Túl kevés, túl későn, túl drágán...
-
bolondember
MODERÁTOR
eléggé dühös voltam, mikor a Time 2-t lelőtték (sikeres KS-kampány után, WTF), mivel az első Pebble volt nekem a kapudrog az okos(ISH)órákhoz.
Nem azt mondom, hogy ez így és most késő és esélyes vaporware, de nem csodálkoznék ha így lenne. -
zeon.hu
nagyúr
Kíváncsian várom, nagyon jók voltak régen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Pebble Core 2 Duo júliusban, a Core Time 2 decemberben kerül majd az előrendelőkhöz.
- Spotify
- Óvodások homokozója
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- További aktív témák...
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest