Új hozzászólás Aktív témák
-
M5Norbi
őstag
válasz Hieronymus #48 üzenetére
Fú bakker ez félelmetes
Ha az adott helyzet úgy kívánja én is alkalmazom ezt a technikát.
De ha én vagyok a hunyó nem tenném.Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
M5Norbi
őstag
válasz stickermajom #45 üzenetére
Na ilyenekre gondoltam én is. Hogy lehet valaki ennyire hülye?
De továbbmegyek. Az ilyennek nincsenek rokonai/párja/haverja/jóédesanyukája aki vagy akik leállítanák?
Állj mert ez hülyeség! Állj mert hibás vagy vállald már be! Állj mert szégyen amit csinálsz.
Merem állítani engem akár a családom akár a barátaim úhy elitélnének hogy szóba sem állnának velem talán.Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
M5Norbi
őstag
Ebben az esetben meg kérném a másik felet hogy hagyja annyiban és íme itt a kár összege.
Mert ha bármelyik igaz az általad említettekből és per lesz belőle és elveszíti ugyanúgy rá.......k.Azért a legtöbb helyzetre van megoldás.
De tudom én vagyok a hülye.Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
M5Norbi
őstag
Hát lehet ezt nem tudom. Bár ha ez az első sérüléssel járó balesete nem hiszem hogy nagyon durva ítéletre számíthatna.
De ha így van akkor más következménytől nem tartanak?
Jelen esetben okozott egy több mint 1 milliós kárt 65 ezer miatt.Teszem azt távolabbi vidékeken az ilyen inkorrekt hozzáállását lehet hogy nem hagynák szó nélkül.
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
M5Norbi
őstag
Az egész elég gáz. De szerintem rendezhető persze időbe fog telni meg idegbe meg pénzbe is de ezt írta más is.
DE!
Ami nekem végtelenül gáz -és az egész társadalom ide tart(külföldön is)- hogy senki nem vállalja a felelősséget semmiért.
Hát hol a lelkiismeret hahó?
Miért fáj beismerni ha elb*szok valamit? Nem csak ebben az ügyben de minden területen.
Gyorshajtásnál a rendőr a hülye, bliccelésnél az ellenőr, adócsalásnál a nav (tudom mindig van kivétel) ha hangos a szomszéd ő a hülye ha én hangoskodok hogy mer NEKEM szólni stb.
Hol vannak a felelősen gondolkodó normális emberek???
És milyen ember az aki így hazudik?Persze nyilván nincs rendes válasz csak nagyon szomorú.
És persze jobbulást[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Milyen notebookot vegyek?
- Friss előzetesen a hamarosan megjelenő SYNDUALITY: Echo of Ada
- Proxmox VE
- Android szakmai topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...