Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos mai napon hozzá kellett nyúlnom, egyszer csak gondolt egyet és többet nem adott képet. Eszközkezelőben látszódott illetve a gép is bootolt gond nélkül szóval gondoltam, hogy valami a bios chip körül lesz. Valószínűleg a "szarabbik" pótolt érintkezési pont adta meg magát.
Nem szórakoztam vele, kitaláltam másik megoldást ami ez lett:
Végül viszont Pikari bogarat ültetett a fülembe és inkább megcsináltam ilyen foglalatos megoldásra.
Egy hibás P5Q alaplapról loptam le, a chippet (Winbond 25Q64BVAIG) pedig egy másikról. Szerencsére semmit nem kellett csinálnom, ugyanazon a feszen megy mint a másik illetve a csatlakozások is ugyanazon a pinen vannak. Nem szép, de ha esetleg biost akarok flashelni csak fogom kiszedem és már tudom is írni (nem kell csipeszezni).
Persze majd kiderül, hogy ez is meddig fogja bírni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem szórakoztam vele, kitaláltam másik megoldást ami ez lett:
Egy hibás P5Q alaplapról loptam le, a chippet (Winbond 25Q64BVAIG) pedig egy másikról. Szerencsére semmit nem kellett csinálnom, ugyanazon a feszen megy mint a másik illetve a csatlakozások is ugyanazon a pinen vannak. Nem szép, de ha esetleg biost akarok flashelni csak fogom kiszedem és már tudom is írni (nem kell csipeszezni).