Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• ManY

senior tag

válasz gregorik #21 üzenetére

bocsánat csak rajtad töltöttem ki a dühöm

azt a szaros gépemet szereltem azt deges lettem amúgy is
    aztán jöttél te is sértegetni -az egyik kedvenc játékom!!!

• ManY

senior tag

válasz gregorik #21 üzenetére

te miről beszélsz ???
    miért bannolnának ??? te kis görény!!!
    inkább ne is írj többet ebbe a topic ba ok ???

• ManY

senior tag

válasz gregorik #19 üzenetére

ha még nem láttad élőben mit dumálsz te gyenge ???
    deus ex 1 is klasszikus lett!!! ez is az
    itt a teszt végeredménye

Amikor megláttam pár képet a Deus Ex 2-ből, csak hosszas vizslatás után hittem el, hogy ez nem Doom 3, hanem Unreal Warfare motor, ami azt hiszem, nagy dicsérettel ér fel. Az Invisible War alatt dohogó legújabb generációs Unreal motort alaposan átalakították az Ion Storm emberei: teljesen élethűen és dinamikusan változó árnyékok vannak, a poligonszámot nagy mértékben megnövelték, a környezet deformálható, és a fizikáért a Half-Life 2-ben is szereplő Havoc fizikai motor felelős, minek következtében minden a fizika törvényszerűségei szerint viselkedik, legyen szó egy vázáról, avagy egy testről.

Érdekes véletlen folytán nekem adatott meg a lehetőség, hogy mind a négy nagy sikervárományos FPS-ről (Doom 3, S.T.A.L.K.E.R., Half-Life 2, és most a Deus Ex 2) írjak. Ezen cikkek közül az előző hármat azzal zártam, hogy „hejehuja, a Kánaán közeledik”, és most sem fogok másképpen tenni – nincs is különösebb ok, amiért másképpen kellene cselekednem. Warren Spector és csapata már külön-külön is örök klasszikusokat készített, és a Deus Ex-el már együtt is bizonyítottak, tehát aggodalomra semmi ok: tessék üdvözült mosollyal hátradőlni a székben, és közben sanda pillantásokat vetni a malacperselyre – hamarosan szükség lesz rá.

Amúgy teljesen új a játék!!! még nem volt használva
    boltban 10k de én már láttam 7 ért is tehát legyen 5k!!!

nemszeretem mikor olyan kis férgek dumálnak mint te!!!
    még nem is játszott a játékkal de már szarozza-te n00b!!!

többit beszéljük meg mailben ok ???

látszik hogy kis neveletlen újonc vagy !!! :(((

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Aktív témák