Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Hiányzik a gamer érzés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Én
veterán
áááá kib@szottul zúg a házam legyen már febr. 10.-e, tudjak venniuj házat.......
WOT: kissio
-
szalai56
senior tag
Jó estét mindenkinek. Itt kevés hó esett, lehet még jön? (a cég 5cm-t mondott)
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
buherka
addikt
Dehogy vicc...Zalman-nak is van 100K feletti háza....Full csiszolt alumínium az egész.
Zalman Fatal1ty...109KSzerk
...itt vannak értem...léptem[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Minyez
tag
válasz szalai56 #11460 üzenetére
már csak másfél óra van vissza buher meg gondolom itt élvezkedik a teremben
(#11434) Pulsar : igen az itteni IMAX-ben sima passzív polaritású szemüveg van. A képen olyan szemüveg van, ami felváltva sötétíti el a lecsét. Így érhető el, hogy külön-külön lássa a két szem a 2D-s képet és az agy összerakja 3D-be.
maffiozo nick: Minyezz Tel:59527
-
tomyoy
senior tag
válasz Minyez #11459 üzenetére
üdv a topikban! iratlan belépési szabályba tartozik: ki vagy, honnan jöttél, mit dolgozol, meddig dolgozol??? stb
ma jó napunk volt, haverrokkal betoltunk egy kis házit, nagytémáztunk stb teljesen jó vagyok és most megyek nézem a beverli hils-i zsarut
ja és szakad a hó, bár most inkább ilyen szúrós apró szemű valami esik...
buher : nah milyen volt a mozi?
[ Szerkesztve ]
nyiknyiknyiknyik
-
Minyez
tag
válasz tomyoy #11462 üzenetére
akkor eleget téve a kötelességnek
az IMAX gépház vezetője vagyok. Most hogy ez a hülye Ávátááár megy negyed 2ig vagyunk általában. Én nem látom, hogy esne a hó, mert az ablakon kinézve csak a filmet látomA honnan jöttem egy összetett kérdés, vagyis a válasz rá bonyolult az esetemben
A lényeg hogy Zalaegerszeg 18 év, Sopron 5év, jelenleg Bp 2007 óta, és ezek nem a büntetésekja és buher még vagy 1 óráig mozizik
maffiozo nick: Minyezz Tel:59527
-
buherka
addikt
válasz Minyez #11459 üzenetére
Hazaértem...
Szevasz tesó...
Jól belepiszkáltam neked ott a gépben De így legalább tudod, hogy hol flémelek. 90%-ban itt írok...már a szakmai totyikok, annyira nem hoznak lázba.
Amúgy zsír volt a film...a vége felé nagyon könnyezett a szemem. Eszméletlenül erőlteti a szemet ez a 3D-s móka. Mármint én ezt tapasztaltam. Lehet, mert szemüveges vagyok.
Meg egy vén csaj pont mögöttem ült és ahányszor volt valami fosatós rész...rúgott egyet a székem támlájába. 2X is rászóltam, hogy hagyja abba... 3X már azt mondtam, hogy előveszem a késem és belevágom a lábába és az is 3D-s lesz...na akkor már abba hagyta. Ott ült a manusa, de meg se mukkantA látvány az nagyon ott volt a filmben. A legjobb az a hamuesős rész volt...az nagyot ütött.
Az totál élethű volt. Mintha az orrom előtt hullottak volna a hamu-darabok.
A végén meg a csata jelenet...áhh...ezt látni kell
A spanok hazáig ájuldoztak, hogy mekkora élmény volt nekik.
A gépterem látogatás is élmény voltJa....meg hülye fejemmel eltörtem a szemüveg bal szárát. Amikor levettem a film végén a kezemben maradt
De rendőr haverom is eltörte...akkorát röhögtünk, mint állat.
Ahogy elnéztem, nem mi voltunk az egyetlenek...mert össze-vissza volt már forrasztgatva.
Na mondom...vazzz...remélem nem nektek kell visszaforrasztaniKösz még 1X a lehetőséget.
Viktort innét is üdvözlöm...a "szörpit" meg fogyasszátok egészséggel.
-
Dr.Én
veterán
Szép jó reggelt Mindenkinek!
nem tud valaki olyan progit amivel olvasott szöveget irásba lehet foglalni???
(pl én mondom a mikrofonba és az pl worldbe irottan jelenik meg)WOT: kissio
-
darál0w
Jómunkásember
-
-
veterán
-
veterán
válasz darál0w #11438 üzenetére
ok, köszi Te meg kapsz egy Nokia gyárat...
(#11446) buherka mi mostanába csak 3D-s vetítésekre járunk mziba.. iszonyat bejön.. és nem fárasztja úgy a szemem mint a színes szemüveg, vagy a villogó...
(#11447) buherka szép kis hó van arrafelé is
ln sem ültem tömegen 1999 óta... basszus én már azt sem tudom melyik metró megy merre
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Minyez #11475 üzenetére
igen, olyan.. és az út is, csak a hótol nem látszik.. odáig tiszta kátyú, és onnantól meg tök síma
(#11476) darál0w telhetetlen nemkapsz Te lófaszt se csak egy lambót
de volt ott minden.. jég, hó víz.... többet járt a kocsi segge jobbra-ballra, mint eddig összesenja, és jövőhéten éjcakás vagyok
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Én
veterán
szép jó estét mindenkinek
Pulsar szóval akkor drifteltek felénk tiszták az utak, reggel még elég jegesek voltam, amikor mentem pár kilométert bicóval...de jol esett
[ Szerkesztve ]
WOT: kissio
-
parduc18
csendes tag
Szép jó estét mindenkinek!!!
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább.
-
j0k3r!
senior tag
szep jo estet janyok!
some men just wanna watch the world burn...
-
parduc18
csendes tag
Tiszteletem j0k3r!
A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább.
-
-
j0k3r!
senior tag
1000x
(#11491) darál0w "ne vedd magadra. bár jokeré se jobb"
enis az egyeni avatar hive lennek, de az meg odebb van. a defaultok kozul meg ez hasonlit legjobban jokerra : ) btw hogynezne ki, ha valami oroszlan lenne az avatarom : ))[ Szerkesztve ]
some men just wanna watch the world burn...
-
buherka
addikt
válasz tomyoy #11468 üzenetére
Majd megbeszélünk egyszer egy időpontot és eljöttök Ildivel...aztán nyomunk egy ilyen 3D-s mókát.
Ami késik az nem múlik(#11470) darál0w...azt mondják sokan, hogy az is fincsi film 3D-ben. Főleg, amikor röpül az elején a gumi a versenyautóról
[ Szerkesztve ]
-
darál0w
Jómunkásember
válasz j0k3r! #11492 üzenetére
gondolom
gyorsan egy kis spamáradat, aztán ha észrevétlen maradsz, kaphatsz is egyéni arcképet
oroszlán sem lenne jobb, de biztos van, vmi emberibb kinézetű vmi
mert ez vmi szörnyű zombi vagy összevert rajzfilfigura vagy mittudomén
Jokerről, meg egyéni arcképről annyit, h már van a foumon itt egy joker arcképpel rendelkező, aztán nemtudom mennyire engednek többet ugyanabbol a figurábol...de én nem reménykednék...
(#11493) Dr.Én az más, h te az életben találod irritálonak
(#11494) buherka az...meg a csavarhuzo is a fejeden átrepül az is hatalmas. ott mindenki huzta. direkt figyeltem, amikor másodszor voltam
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
buherka
addikt
válasz Minyez #11471 üzenetére
Nekem is már hazafelé jutott eszembe a dolog.
Nem nagy gond...lényeg, hogy pacsiztunk, nekem ez volt a legfontosabbAzért majd, ha megyek legközelebb, azért nem felejtjük el.
(#11474) Pulsar...neke most veszettül szokatlan volt ez a 3D. Azt mondják, hogy szemüveg miatt könnyeztem. De az kell, mert rövidlátó vagyok...nem nagyon, de kell.
Lehet engem is felraknának a metróra Pesten, bajban lennék Pedig sulis időben sokat csavarogtam Pesten, mivel ott érettségiztem.
Rohadt kocsi, jól megszoktam...ma "csak" 14K-ért tankoltam[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
válasz Pulsar #11477 üzenetére
Inkább, hogy Zalman nevet kell megfizetni...a Zalman cuccok, mindig mocskos drágák voltak. Nekem Abit Fatal1ty lapom van és anno egyáltalán nem volt drága. Totál középkategóriás ára volt. (23K)
A Fatal1ty név marketing, hogy jobban el lehessen adni a terméket.Itt egy hexus teszt a házról...valóban rettenet igényesen meg van munkálva. Meg hát ugye az alumínium házak sosem voltak olcsók .
(#11495) darál0w ...DVD-n meg van a film, csak az elejét néztem meg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Docker konténerizálás
- Raspberry Pi
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- OpenWRT topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 2025.11.25-ig Alza garanciával, Bp-i üzletből eladó
- Sony eszközpark eladó! Tamron objektívek (35-150, 28-75, 17-50, Viltrox 24 1.8.
- OLCSÓ GAMER LAPTOP! i5-10300, 16GB RAM, SSD 500GB, GTX 1650
- 9gen PC(i3-9100f/512gn SSD/Rx570-8gb/16gb ddr4)
- Apple gyártói garanciával, bontatlan, iPhone Se 3 kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest