Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nostrum

tag

válasz Silenzio #49 üzenetére

Köszönjük szépen a tesztet!

A gpu és a cpu bench is tud érdekes minimumokat produkálni, bár annyira csak a másodperc törtrészére esik le az FPS, hogy ha folyamatosan nézed a számot, akkor sem veszed észre hogy mikor esik le olyan kevésre, szóval jelentéktelen. Végülis az átlag ami így érdekes számunkra.

Az árnyékokról annyit hogy medium és very high között nálam fél frame külömbség sincs... lehet hogy proci, Intelesek nyilatkozzatok...

De én arra tippelek, hogy ilyen felső kategóriás kártyákat már nem nagyon fogják meg az árnyékok, hanem az engine egyéb részei gyilkolják le (shader mindenekelőtt, sajnos)

Amin szétröhögtem magam az az, hogy DX10-ben lassabb a játék, és hogy DX9-ben is hozhatók a VeryHigh effektek.
    Mert eszembe jutott, amikor olvastam, hogy ugyanazt a képminőséget akár 6X gyorsabban állítja elő a DX10 API. 600%-ból maradt - 20-25%. Ígéret szép szó.

Amit a Crysis csinált az az, hogy kihasználta a DX9 lehetőségeit... nem kellett volna olyan pénzéhesnek lenni és elfogadni a Microsoftos kenőpénzt és hype-olni a hullafölösleges DX10-et és vele a Vistát

Új hozzászólás Aktív témák