Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nostrum
tag
Köszönjük szépen a tesztet!
A gpu és a cpu bench is tud érdekes minimumokat produkálni, bár annyira csak a másodperc törtrészére esik le az FPS, hogy ha folyamatosan nézed a számot, akkor sem veszed észre hogy mikor esik le olyan kevésre, szóval jelentéktelen. Végülis az átlag ami így érdekes számunkra.
Az árnyékokról annyit hogy medium és very high között nálam fél frame külömbség sincs... lehet hogy proci, Intelesek nyilatkozzatok...
De én arra tippelek, hogy ilyen felső kategóriás kártyákat már nem nagyon fogják meg az árnyékok, hanem az engine egyéb részei gyilkolják le (shader mindenekelőtt, sajnos)
Amin szétröhögtem magam az az, hogy DX10-ben lassabb a játék, és hogy DX9-ben is hozhatók a VeryHigh effektek.
Mert eszembe jutott, amikor olvastam, hogy ugyanazt a képminőséget akár 6X gyorsabban állítja elő a DX10 API. 600%-ból maradt - 20-25%. Ígéret szép szó.Amit a Crysis csinált az az, hogy kihasználta a DX9 lehetőségeit... nem kellett volna olyan pénzéhesnek lenni és elfogadni a Microsoftos kenőpénzt és hype-olni a hullafölösleges DX10-et és vele a Vistát
Új hozzászólás Aktív témák
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Futás, futópályák
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy ruhás topik
- Titan Quest II
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Jelentem gomb a találkozás előtt 10percel lemondom embereknek
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Monsgeek m1v5 + Weikav Stars21 numpad - Outemu Silent switch - PBT HUN keycap
- Saeco Talea Giro Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Playstation 5 kontrollerek 3 hónap garancia
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- 4 x 100.000 ft RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi