Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Nem ez az egy ilyen mutáns kártyája van Asusnak. Példának készítettek Intel DG1-et is de gyengébb paraméterekkel mint a kínai konkurencia. Pontosabban a kínai Asus az egy kicsit más, sokféle kínának szánt lapjaik is vannak.
aazimi
Vadászok az ilyenekre, igazából superbuy-ról kellene vennem mindenféle egzotikus kínai only hardvert azoknál vannak ilyenek.azbest
Mobil GPU/CPU asztaliban tök jó dolog de valóban videókártyáknál valamiért nehezebben támogatják őket, prociknál viszont nagyon pozitív a tapasztalatom. (kínai mobil-asztali adapteres procikkal) -
ubuntu telepítettnél 535-ös gyári nvidia driverrel totál stabilan megy szóval ez a windowsos drivereket érinti a linuxosokat nem.
-
-
válasz
Kisgépkezelő
üzenetére
Most próbálgatok mindenféle biost, mobilt asztalit is amelyek hasonló GPU-val vannak. Nem megy semmivel. A következő lépés pedig majd az lesz hogy összevetem más biosokkal, valahol benne lesz a vendor lock.
Keresek egy másik ssd-t aztán megnézem még linux alatt, végülis az sem baj ha linux only a kártya ha működik.
-
Felraktam az ott található nvidia drivert kézzel és fel is dobta hogy GTX950M, viszont ugyan úgy error code43.
hcl
Linux alatt nem próbáltam de elvileg ott mennie kellene.Több forrásból is vendor lockról beszélnek, bár hogy ez hogy működik nem tudom.
https://winraid.level1techs.com/t/request-make-non-asus-bios-to-support-asus-gtx950m-2gd3-dp/37129
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyúrósok ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Gainward GeForce RTX 5070 Python III 12GB GDDR7 192bit Alza Garancia 2028.08.07-ig, Számlával!
- Eladó Notebook wifi és bluetoth kártya (1 db)
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- Eladó több DDR3 SO-DIMM (notebook) memória vegyesen
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4653
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest