- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gerner1
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pontosan, a külső melegebb - de tudva hogy fém, az sokkal megnyugtatóbb lenne. A raspberrymen is fém ketrec van, mégsincsenek érintős problémák
.
Az idén 7éves dzsunka 4$ aliexpresszes autós töltőm fémházas és amióta megvettem, kiválóan teszi a dolgát - csak ugye sajnos PD-t az se tud, szóval Ugreen barátunktól vettem egy "130 Wattos" autós töltőt is - nna ezt már a visszajelzések teljes ismeretében egyenesen amazonról, tudva, hogy ennek kb 50W a vége, ami szintén elég lesz nekem.De korrekt, a műanyag problémát elengedem (nem mellesleg a márkás apple, gugli, csamcsung, hüvej töltők is műanyagok), mostmár marad a hosszútávú használhatóság
-
Ez szimpatikus, viszont tudni kell a határait
.
És ezek a határok nemigazán a címsorban szereplő teljesítményérték környékén vannak. A kimért deltából (és ugye ez csak a műanyag fal) nekem az esett le, hogyha az ember tényleg több, nagy teljesítményigényű cuccot akar tölteni nyáron, akkor inkább egy elosztó és 3db ebből, vagy 3 db "hivatalos" gugli töltő. Ezek együtt nem kerülnek annyiba, mint pl EZ a tégla, ráadásul ugye több kis töltő esetén ha az egyik bármi oknál fogva kipurcan, még ott a többi.Ami nagyon tetszett:
- full speed tölti a talán legfinnyásabb telefont a piacon! Ha lesz egy XL a családban (évek még...) azzal is kimérem majd
- még kimérendő, de igen valószínű, hogy gond nélkül fogja közel full speed tölteni az én pixelem mellett asszonypajti A52 5G-jét (=a speckók szerint összesen 47 Watt) életünk 99.9%ában, ugyanis itt garantáltan nincs kánikula. Erre vettem az eszközt, Júliusi szaharatúra nincs betervezve (bár állítólag az éjszakák ott és akkor sem túl forrók).Ami nem, de együtt tudok vele élni:
- tényleg lehetne hatékonyabb ez a hőleadás dolog fém házikóval
- még saját tapasztalat nincs, de tulajok írják: ha egy eszköz töltése közben rádugsz egy másikat, akkor az első eszköz töltése egy pillanatra megszakad. Sőt, előfordul, hogy teljesen abbamarad - de ezt csak elég komplex felállásoknál írják (az egyik ágra apple watch töltő volt téve, amazonos visszajelzés szerint) . -
-
Annyi, hogy a jelek szerint a PR részt (töltési összteljesítmény) osztani kell kettővel. Illetve nem tudom, mennyire jól működik a reklámozott hővédelme, mert ugye nem mindenféle fogyasztón lehet bekonfigurálni, hogy oké, éjszaka 38fokos kánikulában (tavaly volt benne részem...) ne maxon töltsön már = így a műanyagba öltöztetett töltő se olvadjon le. Személy szerint annyit tudok meglépni, hogy 30 fok feletti szobahőfokon nem dugok rá két nagyfogyasztót egyszerre, ha ez a delta marad, akkor 50 fok alatt tartható a kicsike kánikulában is.
#8: régen a Pi4 tápellátásával voltam totál meglőve, az áramerősség ugye 1:1ben definiálja, hogy mennyi REZET kell belelapátolni a kütyübe, és azt ugye gazdaságoséknál nem szeretik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Kell egy töltő...Faék, hétköznapi termék, mindannyian használjuk: USB-n tölthető kütyüjeink töltője. A történet onnan...
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy ruhás topik
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest