- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Pontosan, a külső melegebb - de tudva hogy fém, az sokkal megnyugtatóbb lenne. A raspberrymen is fém ketrec van, mégsincsenek érintős problémák
.
Az idén 7éves dzsunka 4$ aliexpresszes autós töltőm fémházas és amióta megvettem, kiválóan teszi a dolgát - csak ugye sajnos PD-t az se tud, szóval Ugreen barátunktól vettem egy "130 Wattos" autós töltőt is - nna ezt már a visszajelzések teljes ismeretében egyenesen amazonról, tudva, hogy ennek kb 50W a vége, ami szintén elég lesz nekem.De korrekt, a műanyag problémát elengedem (nem mellesleg a márkás apple, gugli, csamcsung, hüvej töltők is műanyagok), mostmár marad a hosszútávú használhatóság

-
t72killer
titán
Ez szimpatikus, viszont tudni kell a határait
.
És ezek a határok nemigazán a címsorban szereplő teljesítményérték környékén vannak. A kimért deltából (és ugye ez csak a műanyag fal) nekem az esett le, hogyha az ember tényleg több, nagy teljesítményigényű cuccot akar tölteni nyáron, akkor inkább egy elosztó és 3db ebből, vagy 3 db "hivatalos" gugli töltő. Ezek együtt nem kerülnek annyiba, mint pl EZ a tégla, ráadásul ugye több kis töltő esetén ha az egyik bármi oknál fogva kipurcan, még ott a többi.Ami nagyon tetszett:
- full speed tölti a talán legfinnyásabb telefont a piacon! Ha lesz egy XL a családban (évek még...) azzal is kimérem majd
- még kimérendő, de igen valószínű, hogy gond nélkül fogja közel full speed tölteni az én pixelem mellett asszonypajti A52 5G-jét (=a speckók szerint összesen 47 Watt) életünk 99.9%ában, ugyanis itt garantáltan nincs kánikula. Erre vettem az eszközt, Júliusi szaharatúra nincs betervezve (bár állítólag az éjszakák ott és akkor sem túl forrók).Ami nem, de együtt tudok vele élni:
- tényleg lehetne hatékonyabb ez a hőleadás dolog fém házikóval
- még saját tapasztalat nincs, de tulajok írják: ha egy eszköz töltése közben rádugsz egy másikat, akkor az első eszköz töltése egy pillanatra megszakad. Sőt, előfordul, hogy teljesen abbamarad - de ezt csak elég komplex felállásoknál írják (az egyik ágra apple watch töltő volt téve, amazonos visszajelzés szerint) . -
t72killer
titán
Annyi, hogy a jelek szerint a PR részt (töltési összteljesítmény) osztani kell kettővel. Illetve nem tudom, mennyire jól működik a reklámozott hővédelme, mert ugye nem mindenféle fogyasztón lehet bekonfigurálni, hogy oké, éjszaka 38fokos kánikulában (tavaly volt benne részem...) ne maxon töltsön már = így a műanyagba öltöztetett töltő se olvadjon le. Személy szerint annyit tudok meglépni, hogy 30 fok feletti szobahőfokon nem dugok rá két nagyfogyasztót egyszerre, ha ez a delta marad, akkor 50 fok alatt tartható a kicsike kánikulában is.
#8: régen a Pi4 tápellátásával voltam totál meglőve, az áramerősség ugye 1:1ben definiálja, hogy mennyi REZET kell belelapátolni a kütyübe, és azt ugye gazdaságoséknál nem szeretik.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Mesterséges intelligencia topik
- Windows 10
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4321, 100% Akksi
- Logitech G635 fejhallgató / 12 hó működési garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
.