Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• laed
    senior tag

Én az utcai részen egyszer sem vágram még füvet idén, az udvarban meg csak közlekedő ösvényt csináltam. 50cm-nél nem nőtt nagyobbra így sem a fű. Vannak szép lila, sárga virágok, idén is van süni, madarak, dongók, méhek. Kint rohad 3 éve a régi meggyfa + cseresznye gyökere, amolyan rovar hotel. Van éti csiga, legalább van mit enni a sünnek.
    Rokonok szerint tiszta gaz nálunk minden is, nekem tetszik. Baromi sok vizet megfog, még 17 óra körül is vizes a fű, pedig nem esett napok óta. Szőlő elvan, új alma/barack/meggy csemeték növögetnek.
    A gyep hülyeség. Vetettünk fűmagot mi is első évben, ki is nőtt, aztán kidöglött nagyrészt. Ami kinőtt az bírja, meg a 'gaz'. Szép zöld az a lényeg.
    Szomszéd minden héten nyrja, 2-3cm-es nála. Tiszta por, kopár pusztulat. Minden macska hozzánk jár, az övék is, ugrálnak a nagy fűben, játszanak, látszik, hogy élvezik.

Csak annyit mondok, hogy vigyázzatok ezzel, mert ha valami allergén gyomnövény megtelepszik; akkor milliós bírságok repkedhetnek!

Új hozzászólás Aktív témák