Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- COD:MW4 segédlet gyűjtő
- V.Milán: Lányok 2026-ban...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Pajac: Olga
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
Megrendeltem az akkus Parkside fűnyírót, ma megjött, át sem vettem a csomagot, ment vissza.
Ilyet rendeltem, a kép rendelést visszaigazoló emilban van (ez az újabb, jobb típus):
Persze, hogy a régi, gyengébb típust küldték:
A hülyék a másik faluban laknak, át sem vettem a csomagot, megy is vissza.A terméket az Aukro.hu webáruházból rendeltem, ne rendeljetek onnan semmit, ha mégis rendelnétek, akkor nagyon nézzétek meg, hogy mit kaptok
Én az alsót teszteltem, az biztos

-
Donki Hóte
veterán
Köszi a választ, neked is és Milka 78-nak is
Nálunk kb. 200 nm fű van, nem gazos, jelenleg is max kéthetente levágjuk, tehát valószínűleg az asszonynak jó lesz ez a fűnyíró
Van 1 db 8 Ah, 2 db 4 Ah-s és 2 db 2 Ah-s Team20V akkunk, ezek szerint a két db jól feltöltött 4 Ah-s akkuval talán tudunk is végezni egy-egy nyírással.
Megrendeltem az akkus Parkside fűnyírót, ma megjött, át sem vettem a csomagot, ment vissza.
Ilyet rendeltem, a kép rendelést visszaigazoló emilban van (ez az újabb, jobb típus):
Persze, hogy a régi, gyengébb típust küldték:
A hülyék a másik faluban laknak, át sem vettem a csomagot, megy is vissza.A terméket az Aukro.hu webáruházból rendeltem, ne rendeljetek onnan semmit, ha mégis rendelnétek, akkor nagyon nézzétek meg, hogy mit kaptok
-
Szevam
senior tag
Mi tavaly ősszel kivágtuk a fügefánkat
Szép nagy, egészséges fa volt, egy évben kétszer hozott termést, az első még csak-csak elfogadható volt, de a második körre már megjöttek a darazsak és lyukakat fúrtak a fügékbe, amitől ehetetlen lett, meg mindenféle más bogarat is odavonzott a kicsurgó édes trutyi
Asszony pár éve még csinált fügelekvárt, meg fügés sütit, aztán csak megaszaltuk a fügét gyümölcsaszalóban, aztán meg már csak fügelikőrbe tettük a gyümölcsöt
Mivel van vagy 10 üveg fügelekvár, 2 nagy üveg aszalt füge (ami egyébként sajnos köszönő viszonyban sincs a boltokban kapható szárított fügével
), meg 5 liter fügelikőr, így úgy döntöttünk, hogy a fügefának mennie kell
Hardverapróra feldobhatod hogy aszalt füge eladó...
Őstermelőit meg ingyen kiváltod osztjóvan
. De ha kivágtad kivágtad 
-
Donki Hóte
veterán
Én vettem, állítható 1 karral a vágás magasság, 2 akku, kb 600nm amit vágok vele, 4Ah akkuval 3 töltéssel (az elsőt is bele értve) tudtam levágni a füvet. Pár hete volt 12 AH akku, az 1 töltéssel végig bírja. Előtte 12 évig egy MTD benzinessel vágtam a füvet, meg van még, de ez sokkal könnyebb, hiába kisebb a vágó éle, gyorsabban végzek az akkus fűnyíróval. Önjárót nem akartam, zegzugis a telek, gyakran kell forgolódni.
Köszi a választ, neked is és Milka 78-nak is
Nálunk kb. 200 nm fű van, nem gazos, jelenleg is max kéthetente levágjuk, tehát valószínűleg az asszonynak jó lesz ez a fűnyíró
Van 1 db 8 Ah, 2 db 4 Ah-s és 2 db 2 Ah-s Team20V akkunk, ezek szerint a két db jól feltöltött 4 Ah-s akkuval talán tudunk is végezni egy-egy nyírással.
-
knv715
újonc
Azt mondják nagyon hamar kimerül az akku.
-
knv715
újonc
Sajnos a fűkasza a legjobb megoldás.
-
Milka 78
nagyúr
Találtam egyakkus gépet, de ehhez azt írják, hogy központi magasságállítós, nem a kerekeket kell ki/be tekerni...
Ez már egy másik típus, mint ami a tesztben szerepelt?
(Mondjuk a termék képeinél pont ki/be tekerik a kerekét, szóval jó kérdés, hogy a valóságban hogyan működik a magasságállítás
)Mert ez a Parkside PRMA 20-Li A1 leírása az van nekem is és központi magasság állítás van rajta. Én a trükkösebb helyeken, tereptárgyakq mellett használom és arra jó is, de nagyobb fűben/nem rendszeres fűnyírásnál simán lehal...az 5 éves kisfiam viszont szereti.

Mondjuk ha hetente/kéthetente használod akkor még el lehet lenni vele. Nálam 400-500nm fűhöz kevéske a vágószélessége és kell 3db 4A-s akku is hozzá, de nálam nem rendszeres a fűnyírás és sokszor nagyobb mint azt szeretné.
Mondjuk én a GARDOL GBD-56 RE-hez vagyok szokva az meg egy tank (175cm³, önjáró, önindítós, 56cm vágsszél .).
Szerintem várd meg a 2 akkus gépet, én is arra várok. -
PistiSan
addikt
Köszi a tesztet!
Asszony akar akkus fűnyírót, mert nem szereti a kábelt tekergetni, meg húzni maga után.
Sajnos tavasszal nem vettük meg a Parkside két akkus gépét, pedig 44 eft-ért árulták, annyiért jó vétel lett volna, Parkside akku meg bőven van itthon, mert van pár Parkside gépem.
Viszonylag jól szerepelt a tesztben az egyakkus gép is, mennyiért lehet most ilyet venni?
Én vettem, állítható 1 karral a vágás magasság, 2 akku, kb 600nm amit vágok vele, 4Ah akkuval 3 töltéssel (az elsőt is bele értve) tudtam levágni a füvet. Pár hete volt 12 AH akku, az 1 töltéssel végig bírja. Előtte 12 évig egy MTD benzinessel vágtam a füvet, meg van még, de ez sokkal könnyebb, hiába kisebb a vágó éle, gyorsabban végzek az akkus fűnyíróval. Önjárót nem akartam, zegzugis a telek, gyakran kell forgolódni.
-
edeleny
őstag
2021-től van Obi - s LUX. Egyetlen pozitív része az aksi, az tényleg szemtelenül sokáig bírja. A motor hangos, de legalább eros. Itt kimerült a pozitív tulajdonság.
Nehéznek azért nehéz, mert az egyensúly miatt az orrában van öt kiló homok....Szerviz nincs, ha garancián túl romlik, vagy kuka, vagy csinálod magadnak.
Nekem először a magasság állító ment tönkre. Ragasztva. Megint eltört. Kidobtam, most csavarozva van a házhoz, félstabil.
Aztán nem akart indulni. Szét szedtem, a homok soha többet nem ment vissza a helyére..
Tönkre ment a bekapcsoló kar, de úgy hogy nem tudtam javítani... Rövidre van zárva, kis billenő kapcsoló indítja.
Az évek folyamán folyamatosan hagytam el a ház műanyag darabjait. Lassan fémből van a kés körül az egész......, de még megy...Vettem helyette egy Hyundai-t. Nagyobb, bírja a kb 3000 négyzetmétert, de a két aksi tud annyit kB. mint ebből egy..
-
Donki Hóte
veterán
A 10 üveg az kb. 4-5 liter

A következő 20 évre elég

(Mert van hasonló mennyiségű házi földieper lekvár, kicsit kevesebb málna lekvár, 2-3 liter cseresznye lekvár, ugyanannyi szilva lekvár, 1 liternyi faeper lekvár

Szerencsére kajszi fánk nincs se nekünk, se a családban

4 éve csináltunk bodzaszörpöt, még mindig van belőle pár üveggel, pedig a fügéhez hasonlóan már likőrt is csináltam belőle
) -
laed
senior tag
-
totron
addikt
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
-
laed
senior tag
Azért barna, mert locsolni kéne rendesen, csak a tulaja ehhez már dinnye.
Most 1 kicsink van, naponta szoktam, nagyon szép. Télen persze ritkábban. -
weiss
addikt
Szép nagy, egészséges fa volt, egy évben kétszer hozott termést, az első még csak-csak elfogadható volt, de a második körre már megjöttek a darazsak és lyukakat fúrtak a fügékbe, amitől ehetetlen lett, meg mindenféle más bogarat is odavonzott a kicsurgó édes trutyi
Asszony pár éve még csinált fügelekvárt, meg fügés sütit, aztán csak megaszaltuk a fügét gyümölcsaszalóban, aztán meg már csak fügelikőrbe tettük a gyümölcsöt
Mivel van vagy 10 üveg fügelekvár, 2 nagy üveg aszalt füge (ami egyébként sajnos köszönő viszonyban sincs a boltokban kapható szárított fügével
10 üveg? Azért az nem valami sok.
-
Donki Hóte
veterán
-
Narxis
nagyúr
Gyepmánia nem hányinger, csak sokan nincsenek tisztában a lehetőségekkel
Egyes fűfélék jobban bírják a száraz talajt, olyat kell gyepnek vetni. Nyíráskor meg nem kell tövig vágni, mulcsot ott kell hagyni és szárazabb helyen is elfogadható lesz a gyep. Ha néha meg is öntözöd (mondjuk teszel egy IBC tartályt, amiben gyűjtöd az esővizet), akkor szép lesz a gyep 
Aztán olyan tuja is van, ami jól tűri a szárazságot, nem fagyérzékeny és kevésbé fogékony a tűzelhalásra

Az a baj, hogy vízigényes és rengeteg víz elmegy rá azért, hogy legyen ráadásul mindenhol ott van mert divat. Sokkal szebb szerintem ha különböző fákkal, bokrokkal kísérletezik valaki és még a környezetnek is jót tesz vele mert kevesebb vizet igényelnek, sünöknek, madaraknak menedék. Ja és a gyepet hetente kell nyírni ami így plusz energia.
-
ViZion
félisten
-
Szevam
senior tag
A füge jól bírja, annak meg főleg jó aki szereti
. -
ViZion
félisten
nálam olyan 3000m2 gyep van. próbáltunk rávetni anno, de ez sivatag. Damilossal néha végigcsapatom, kész. 2 sor csepegtető van a fáknak, bokroknak, de ennyi. Itt az alföldön akkor ledz zöld minden, ha majd a pálmafák, narancsok megteremnek...
-
Fred23
nagyúr
Egy 2000 nm-es üres telek az már a kaszáló kategóriája, azon tényleg nincs értelme rendszeresen nyírt gyepet csinálni...
Felénk az nagyjából átlagos. Miénk 1750 nm-es. Mondjuk jövőre lesz egy kis füvesítés biztosan, de legfeljebb 250 nm-en.
Leginkább arra törekszünk, hogy a kert kevés befektetéssel hozzon is valamit (teremjen ez-az), meg jó is legyen ránézni, meglegyen a természetben vagyok érzése. (Sünik, gyíkok, bogarak, lepkék, hangyák, vakondok, stb.)
-
forumpista
aktív tag
Nekem ilyen parksidem van tavaly ota, meg egyszer sem esett ki a kereke.
-
nevemfel
senior tag
Nálam két Parkside akkus fűnyíró is gyorsan megadta magát, úgyhogy vettem egy Makitát, akksival és töltővel. Egyelőre (egy év után) még működik.
-
Donki Hóte
veterán
Egy 2000 nm-es üres telek az már a kaszáló kategóriája, azon tényleg nincs értelme rendszeresen nyírt gyepet csinálni...
-
Fred23
nagyúr
Egyes fűfélék jobban bírják a száraz talajt, olyat kell gyepnek vetni. Nyíráskor meg nem kell tövig vágni, mulcsot ott kell hagyni és szárazabb helyen is elfogadható lesz a gyep. Ha néha meg is öntözöd (mondjuk teszel egy IBC tartályt, amiben gyűjtöd az esővizet), akkor szép lesz a gyep 
Aztán olyan tuja is van, ami jól tűri a szárazságot, nem fagyérzékeny és kevésbé fogékony a tűzelhalásra

Nagyobb telkeknél mondjuk szerintem is csúnya, ha full gyep az egész; van ilyen felénk is. 2000 nm-es telek minden nélkül, 3 centis gyeppel. Legalább akkor már dobja fel ezt kerti tóval, lugassal, virágokkal, bokrokkal, fákkal. Mi a jó egy nagy, lapos fűsivatagban?
-
Aweriot
aktív tag
Fűgyüjtő nèlkül a Parkside mennyire dobálja szét a vágottat?
-
Donki Hóte
veterán

-
Kalandor
HÁZIGAZDA
Találtam egyakkus gépet, de ehhez azt írják, hogy központi magasságállítós, nem a kerekeket kell ki/be tekerni...
(Mondjuk a termék képeinél pont ki/be tekerik a kerekét, szóval jó kérdés, hogy a valóságban hogyan működik a magasságállítás
)Elírták
A képen is látszik, hogy ott van a 3 csavarhely, ahova betekered, az a magasságállítás 
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
Az eredeti íráshoz: az a helyzet, hogy ennyiért nem lehet minőségi fűnyírót gyártani. Az anyaghasználaton fognak spórolni a gyártók, ahogy ez nálad is látszik a leírásban.
A miénk (társasház) egy 20+ éves MTD villanyos, erős motorral, és persze nem csillog mint új korában, de a mai napig jól működik. És meg lehet szorítani a kereket csőkulccsal is

Természetesen nem lehet Makita minőséget gyártani, de a leeső kerék egy teljesen ki nem kényszerített tervezési hiba, meg lehetett volna oldani ebben az árszegmensben is rendesen.
Nekem is van még egy 20-25 éves Electrolux fűnyíróm, a házhoz járt. Háát, amit az már kibírt... az építési törmelékkel teli gazat kellett vele vágni az elején, amíg nem volt tereprendezés
-
Fred23
nagyúr
Én az utcai részen egyszer sem vágram még füvet idén, az udvarban meg csak közlekedő ösvényt csináltam. 50cm-nél nem nőtt nagyobbra így sem a fű. Vannak szép lila, sárga virágok, idén is van süni, madarak, dongók, méhek. Kint rohad 3 éve a régi meggyfa + cseresznye gyökere, amolyan rovar hotel. Van éti csiga, legalább van mit enni a sünnek.
Rokonok szerint tiszta gaz nálunk minden is, nekem tetszik. Baromi sok vizet megfog, még 17 óra körül is vizes a fű, pedig nem esett napok óta. Szőlő elvan, új alma/barack/meggy csemeték növögetnek.
A gyep hülyeség. Vetettünk fűmagot mi is első évben, ki is nőtt, aztán kidöglött nagyrészt. Ami kinőtt az bírja, meg a 'gaz'. Szép zöld az a lényeg.
Szomszéd minden héten nyrja, 2-3cm-es nála. Tiszta por, kopár pusztulat. Minden macska hozzánk jár, az övék is, ugrálnak a nagy fűben, játszanak, látszik, hogy élvezik.Mi is hasonlóra csináltuk, annyi az eltérés, hogy a házunk, illetve a kapu környéke azért nem annyira dzsungeles.
Régebben ez igénytelenségnek számított, ma viszont már környezettudatosság, szóval örülök is, hogy csak mostanában lett családi házunk, mert sosem voltam az egyenletesre nyírt pázsit híve. Ez a csupa gyep -és esetleg némi virág- legyen a kert módi tán a 90-es években kezdődött, előtte szintén nem volt divat, már csak azért sem, mert a vidéki paraszt racionálisabb logikát követett ezen a téren, mint a privatizálások utáni feltörekvők, újgazdagok.
-
Narxis
nagyúr
Én az utcai részen egyszer sem vágram még füvet idén, az udvarban meg csak közlekedő ösvényt csináltam. 50cm-nél nem nőtt nagyobbra így sem a fű. Vannak szép lila, sárga virágok, idén is van süni, madarak, dongók, méhek. Kint rohad 3 éve a régi meggyfa + cseresznye gyökere, amolyan rovar hotel. Van éti csiga, legalább van mit enni a sünnek.
Rokonok szerint tiszta gaz nálunk minden is, nekem tetszik. Baromi sok vizet megfog, még 17 óra körül is vizes a fű, pedig nem esett napok óta. Szőlő elvan, új alma/barack/meggy csemeték növögetnek.
A gyep hülyeség. Vetettünk fűmagot mi is első évben, ki is nőtt, aztán kidöglött nagyrészt. Ami kinőtt az bírja, meg a 'gaz'. Szép zöld az a lényeg.
Szomszéd minden héten nyrja, 2-3cm-es nála. Tiszta por, kopár pusztulat. Minden macska hozzánk jár, az övék is, ugrálnak a nagy fűben, játszanak, látszik, hogy élvezik.+1
Hányinger ez a gyepmánia. Mindenki ezt akarja ebben a félsivatagos országban. Ja meg a tuja, aztán egy csomó félbarna mert szerencsétlen nem bírja ezt a klímát.
-
Donki Hóte
veterán
) -
Donki Hóte
veterán
Köszi a tesztet!
Asszony akar akkus fűnyírót, mert nem szereti a kábelt tekergetni, meg húzni maga után.
Sajnos tavasszal nem vettük meg a Parkside két akkus gépét, pedig 44 eft-ért árulták, annyiért jó vétel lett volna, Parkside akku meg bőven van itthon, mert van pár Parkside gépem.
Viszonylag jól szerepelt a tesztben az egyakkus gép is, mennyiért lehet most ilyet venni?
-
UnA
Korrektor
Az eredeti íráshoz: az a helyzet, hogy ennyiért nem lehet minőségi fűnyírót gyártani. Az anyaghasználaton fognak spórolni a gyártók, ahogy ez nálad is látszik a leírásban.
A miénk (társasház) egy 20+ éves MTD villanyos, erős motorral, és persze nem csillog mint új korában, de a mai napig jól működik. És meg lehet szorítani a kereket csőkulccsal is

-
totron
addikt
Majd beáll a szabályzás is az új trendre vonatkozóan. Nem vagyunk angolok, cserébe nem is baj, hogy nem vagyunk azok, megismerhetjük a vadvirágos rét hangulati irányzatot. A magasabb társulás jobban megtartja egymásnak a párát, a talajnedvességet, a rövid egyneműnél ez esélytelen.
#7 + #6, önök menők és haladók. -
gabyka
senior tag
Felénk az a kérdés, hogy mikor tiltják meg a fűnyírást.
A sövényeket és fákat nem szabad áprilistól októberig nyírni.A fűnyírást csak nem, hisz azt kell minden közterületen is, a sövény és tsa-i tilalma a madárfészkek védelme miatt van.
-
laed
senior tag
Szomszéd minden héten nyrja, 2-3cm-es nála. Tiszta por, kopár pusztulat. Minden macska hozzánk jár, az övék is, ugrálnak a nagy fűben, játszanak, látszik, hogy élvezik.Csak annyit mondok, hogy vigyázzatok ezzel, mert ha valami allergén gyomnövény megtelepszik; akkor milliós bírságok repkedhetnek!
-
Victoryus
addikt
Szomszéd minden héten nyrja, 2-3cm-es nála. Tiszta por, kopár pusztulat. Minden macska hozzánk jár, az övék is, ugrálnak a nagy fűben, játszanak, látszik, hogy élvezik. -
Kalandor
HÁZIGAZDA

A fenti zöld gyep egy fenntarthatatlan sivatag:
- fenntarthatatlan, mert sok víz, tápanyag, stb. kell hozzá
- sivatag, mert nem jó se a rovarvilágnak, se semminek, csak nekünk embereknek szépAzt nyírom, ami minimális locsolással megnő, ez az, ami valamennyire fenntartható. Nem zavar, ha gazos, a gaz ellenálló
Szárazságtól függően nyírom: tavasszal 4 cm, utána a max magasság, amit az adott fűnyíró enged. Nem gyakran nyírom, nagyon megnőni szépen, ne száradjon ki. Főleg azért nyírom, mert a kullancsoknak így nem élettér. Sok bogyós gyümölcs, gyümölcsfa, virág van, így a beporzók jól érzik magukat, a madarak is. A vakond is jól érzi magát, akkora túrásokat csinál, hogy ihaj, de nem gond.A locsolt gyep + térkő + ciprus világának vége, élettel teli kertek kellenek.
-
Hieronymus
veterán
-
laed
senior tag
Gondolom, hogy a leírás azon részéből, ahol Kalandor azt írta, hogy van a kertben gazos rész is...vagy a videón látott dolgokból? Nem hiszem, hogy azt gondolja, hogy ekkora egy 600nM-es telek...vagy azon a több éves videón tapasztalta ki a most leírt, friss dolgokat! Bár, hozzátenném még azt, hogy a videó készítője IT-s és kiköltözött a tanyára-dolog még igaz is lehet, de ezek csak véletlen egyezések! Várjuk meg a válaszát, mert ez most már engem is érdekel!
A leírás alapján. A gazt nem ártana felszámolni, de legalább locsolni ha valaki szép füvet szeretne. De már az is eredmény, hogy nem hagyja méteresre megnőni.
-
Undoroid
őstag
Gondolom, hogy a leírás azon részéből, ahol Kalandor azt írta, hogy van a kertben gazos rész is...vagy a videón látott dolgokból? Nem hiszem, hogy azt gondolja, hogy ekkora egy 600nM-es telek...vagy azon a több éves videón tapasztalta ki a most leírt, friss dolgokat! Bár, hozzátenném még azt, hogy a videó készítője IT-s és kiköltözött a tanyára-dolog még igaz is lehet, de ezek csak véletlen egyezések! Várjuk meg a válaszát, mert ez most már engem is érdekel!
-
Szevam
senior tag
-
laed
senior tag
Többet is törődhetnél a kerttel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Napelem
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Eredeti játékok OFF topik
- Ingyenes az Epic Store-ban a Songs of Conquest (PC)
- Google Chromecast topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Az öregebb iPhone-okat felgyorsítja majd az iOS 27, ígéri az Apple
- NBA és kosárlabda topic
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Ryzen 7 9850X3D AM5 félkonfig Csak tesztelt!
- Hibás első generációs,modolható, nem patchelt LCD Nintendo Switch + dokkoló, hori split kontroller
- MSI MAG X570 TOMAHAWK WIFI eladó! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)! Friss BIOS!
- ASUS TUF Z390M-PRO GAMING + Intel Core i5-9600K
- ASUS ROG STRIX X670E-F GAMING WIFI + 0 perces 32GB 6000MHz CL30 DDR5! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- HIBÁTLAN Apple Watch Series 9 Black Titanium -2 ÉV GARANCIA- MS5136, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Lian Li Vector V100R 700W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

. De ha kivágtad kivágtad

.