Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
headhunter
addikt
Sziasztok!
Felraktam a gépemre az edonkey2000 Pro progit és a letöltésem kisebb mint a feltöltés.(kb.: 2x annyi a feltöltött adat mannyeség mint a letöltött! 693.98 MB le és 1.48 GB fel) Minden max-on van hagyva a le és a feltöltés is mert ha le limitáltam az upload-ot a progi a download-ot ennek 5x-ére állította be.(P.l.: 12 Kbyte-60Kbyte) Ez nekem a 3Mbit/384Kbit -es netemnél elég kevés, ezért hagytam limit nélkül arra gondolván 48Kbyte/sec lesz a feltöltés és a maximálist kihasználva legalább 336Kbyte/sec a letöltés.
Milyen beállítással lehet növelni a letöltés sebességét és magyar nyelvű segédletet honnan lehet leszedni, esetleg a progihoz magyarítást?![[kép] [kép]](http://www.kepfeltoltes.hu/050808/eDonkey2000_Pro.png)
Üdv.: headhunter
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest