Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr Dini

addikt

LOGOUT blog

válasz hcl #7 üzenetére

Az előző olvasómban az akku annyira felnyomta a panelt, hogy elkezdtek megjelenni rajta a szépségek. De érdekes volt, hogy először az SD kártya adta meg magát, ami egy 4 GB-os SDHC volt. Az is nagy izgalom volt, hogy honnan rendelek én max 32 GB-os SDHC-t (SDHC esetén elvileg ennyi a max és sok helyen olvastam, hogy SDXC-t pl már nem esz meg a hardver). Végül sikerült, ráírtam a régi SD tartalmát és nem bootolt be. Kiderült, hogy a szoftver ellenőrzi az SD sorozatszámát, aztán nem bootol, ha nem tetszik neki. Kézzel kellett azt is patchelnem...

Majd ment ismét 2 hónapot, aztán felnyomta az akku a panelt. Úgy éreztem erősen időzített bomba van a kezemben, ami előbb-utóbb megint meg fogja adni magát. Annyit meg nem akartam már rá költeni, nem került az annyiba...

Input kapcsán meg elvileg a /dev/input/*-hoz root kell ez alapján: [link] Nem teljesen látom át, hogy az inkview hogy oldja meg az input eventek fogadását, lehet az OS direktben küldi őket vissza. Majd megpróbálom megfejteni.

De egyelőre itt tartok, örülök, hogy ez a basic clock app működik: [link]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés