Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 13:57:53

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#75921) Jhonny06 válasza V/ (#75920) üzenetére


Jhonny06
veterán

És honnan veszik, hogy még szállítás alatt van, amikor tracking sincs hozzá és a világ másik végéről jön? Kiszámolnak valami algoritmus alapján egy random dátumot, amikor kb. 1,5 hét és 2 hónap között bármikor megérkezhet, mint írtam. Ha meg várok 2 hónapot, akkor nem tudok case-t nyitni.

Értem én, hogy rossz kategória alatt nyitottam, de annyi eszük nincs, hogy ettől még megvizsgálják, hogy tényleg megérkezett-e és ha nem, akkor ugyanúgy refund-ot adnak? Az, hogy egyáltalán nem érkezett meg a termék egy erősebb request, mint hogy hiányosan érkezett meg, tehát nem értem, hogy miért problémáznak a rossz kategórián. Hozzáteszem, hogy természetesen indoklás nélkül zárták a case-t, tehát maximum találgatni lehet, hogy mi a probléma (de gondolom ez).

"Ne gyere már a fórum akár több éves bejegyzésével, hazugság hogy a jogos reklamáció elutasítja az eBay."

Ha ténylegesen rákeresnél arra, amit írtam, akkor látnád, hogy rengeteg jogos reklamációt elutasít az eBay. És ezek szerint híreket se olvasol, mert tele van folyamatosan azzal a külföldi sajtó, hogy teljesen össze-vissza bírálják a case-eket. Valamikor szélsőségesen a vásárló, valamikor meg az eladó oldalára állnak.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.