Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 13:57:53

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#75895) ragabor


ragabor
csendes tag

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Nincs tapasztalom ezen a téren, de elolvsatam az összefoglalót, tehát talán nincs minden veszve.
Két csomagot nem tudtam átvenni betegség miatt, ami vissza ment az eladóhoz.A DHL ált nem hozza ki Münchenben.Mindkét esetben az ebay(Ebay.de) segítségét kértem, mivel az eladók nem segítettek. Mivel nehezen találtam meg, hogy hol lehet ezt megtenni készítettem egy képet róla, ahol látszik pont az a két termék.
Az első termék esetében az ebay azt állapította meg, hogy nem jár visszatérítés, mivel az eladó elküldte a terméket. Ami igaz, de vissza ment a termék hozzá. Azt írta az eladó, hogy elküldi újra ha kifizetem a posaköltséget. Megírtam neki pár perccel később, hogy persze kifizetem, és hova küldjem a pénzt. Erre már nem kaptam választ. Akkor sem amikor ismét megkérdeztem. Bezzeg az ebaynek egyből válaszolt. Ezek után az ebay úgy dönt, hogy az eladót megilleti a termék ára?Ezzel lehet valamit kezdeni?

A második terméknél viszont azt írta az ebay, hogy az ügyet lezárta, mert nem volt cselekvés. De ez nem igaz. Egymás után le beadva mindkét eset. Nem értem miért nem kap erről az ember ilyenkor egy visszajelzést?Mit lehet ezután tenni?Veszítek 120euro-t, mert az ebay rendszere csak az egyik esetben érzékelte, hogy azt állítotttam be ahol az ebay bevonását kértem az ügyben?

Mindeninek előre is köszönöm az idejét!
ha túl hosszú lenne a válasz, hogy ide kerüljön: monocentropus@gmail.com

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.