Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 13:57:53

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#75375) V/ válasza Pintim.... (#75374) üzenetére


V/
Topikgazda

:F Elkezdted az eladást az eBay-en?
Az előző kérdésedhez: A hirdetés módosítása történik ha ezt ki akarod venni. Azt nem értem, hogy minek jelölted be. Ezzel a dologgal vigyázni kell.
Ha így kapsz ajánlatot és elfogadod vagy az automata elfogadás életbe lép akkor a vevőd köteles megvenni a terméket, ebből következik hogy te köteles vagy eladni azon az áron. Itt egyik fél sem hátrálhat ki az adás-vételi szerződésből. Szigorú szankciókat szoktak alkalmazni.
Modosítás: belépsz az eBay-re a jobb oldalon fenti menü My eBay, Selling, Manage active listings, kiválasztani a hirdetést és Edit. (Jobb oldalon a Edit mode gomb legyen bekapcsolva)

Próbáltam néhány dolgot az eladással kapcsolatban az Összefoglaló leírásai közt közzétenni. Esetleg nézz be az Összefoglalóba.
Felemás a helyzet, mert úgy gondolom nem igazán a topikban kell az eBay eladással kapcsolatos ismereteket megtanítani, nincs igazán hely és idő rá, mások fizetős 200-300 oldalas könyveket írtak a témáról.
Sokat segít az eBay online "súgója", meg a Google.

Eladáskor kapsz egy e-mailt hogy eladtál valamit, benne a vevő adataival, az általad vállalt feladási időn belül el kell küldened a kifizetett terméket.
Ha nem szeretnéd hogy elvesszen szállítás közben (ekkor neked vissza kell adni a pénzt a vevőnek) és ne kapj kártérítést a postától, akkor ajánlottan vagy ha csomag, akkor nyomkövetős szállítási móddal kell feladnod, ekkor lesz nyomkövetési számod, amit majd be kell írnod az eBay felületen a megfelelő helyre. Van neki beviteli mezője a az eladott terméknél.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.