Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 13:57:53

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#75174) RAZR_v3


RAZR_v3
tag

Rendeltem egy konzolos játékot, 800 forint volt + 1700 forint postaköltség. Condition résznél azt állította be az eladó, hogy good. Ennek a részletezésében pedig szerepelt, hogy jár kézikönyv is hozzá. Megkaptam a csomagot, a kézikönyv hiányzik. Az eladó a termék leírásában nem írta egy szóval se, hogy hiányzik a kézikönyv.
Először felvettem vele a kapcsolatot sima üzenetben, leírtam neki normálisan, hogy mi történt és szeretném ha megoldanánk a problémát, mert abban a tudatban vettem meg a terméket, hogy nem hiányos. Erre elkezdett hazudni, hogy ő sehol se írt olyat, hogy lenne hozzá kézikönyv, ha megnézem a többi hirdetését akkor ott látom, hogy amelyik játéknál készült fotó a kézikönyvről is, csak ahhoz jár kézikönyv. Szerinte a kézikönyv hiányát a termék ára tükrözi.
Én ezt a választ természetesen nem fogadtam el. Nyitottam egy return requestet, indoknak beírtam azt, hogy "doesnt match description or photos". Nemrég kaptam egy üzenetet az Ebay-től: "The seller accepted your return of --- and refunded you ---. It should be available in your PayPal account. "

Amikor legutóbb visszaküldtem egy terméket (nemzetközi ajánlott levélként), csak azután kaptam meg a pénzt, hogy az eladó átvette. Én most még postára se adtam a cuccot, és előre visszakaptam a vételárat. Azt írja az Ebay rendszere, hogy "This return is now completed".

Most mit csináljak? Nem kell az eladónak a termék? :F Attól félek, hogy ha úgy küldöm vissza, hogy az Ebay rendszerébe már nem kerül bele a nyomkövetési szám, akkor a visszapostázás árát elbukom és mínuszban jövök ki.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.