Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 13:57:53

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6002) cocka válasza johniee (#6001) üzenetére


cocka
veterán

Igen vagy olyasmi form, amit az ebay kér, amikor behozol egy nemzeti ebay site-ot.

Pl. a német ebayen felugrik egy ablak, hogy a nemzetközit akarod vagy a németet? Ha azt akarod, hogy ne jelenjen meg újra, kattintsd be alul a pipát.

Erre a fórumra átültetve pedig: Nincs 1 hónapja, hogy ebayezel és 5 millió kérdésed van?

Válaszok: 1. Igen 2. Nem. Akarod, hogy megjelenjen ez a kérdés máskor is? Ha pipát teszel az a nem, ha nem, az meg az igen.

Ha az igenre kattintasz, akkor egy 3000 oldalas kódexnyi szöveg jön be, amit mindenki olvasson végig és ha még utána sem világos valami, akkor kérdezzen.

Meg úgy vettem észre, hogy többségben vannak azok, akik igazán sem angolul, sem németül nem tudnak, de vásárolni akarnak ebayen, amazonon meg egyéb helyeken, aztán az ész nélküli (el semmit nem olvasok, mert lusta vagyok meg egy kukkot sem értenék belőle, meg amúgy időm sincs a saját érdekemben vmit végigolvasni) kattintásokból és licitálgatásokból van a baj. Utána meg jönnek ide siránkozni. :(

Vagy egy másik példa másik fórumról: A muki 10 hsz. után sem volt képes megérteni, hogy ha a német ebayen akar hirdetni, akkor nem tudja paypallal kifizetni a jutalékokat, csak bankkártyával közvetlenül, beszedési megbízással vagy IBAN átutalással. Ez utóbbi kettőhöz a német ebay természetesen német számlaszámot kér, ami a Bankleitzahl miatt kevesebb karakterből áll, meg többek közt azért is mert a magyar IBAN 28 karakter, a német meg 22.
Szóval néha picit kiborító a helyzet. :B :U

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.