Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 13:57:53

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#29001) kirkri válasza jjeahh (#28999) üzenetére


kirkri
addikt

Nekem ugyan még semmimet nem vámolták, így csak mások tapasztalatára hivatkozhatok, de ez nem így működik, ahogy elgondoltad.
Ha a küldeményed megakad a vámon, akkor első körben hoz neked a postás egy nyilatkozatot, amiben nyilatkoznod kell arról, hogy megbízod a postát a vámköteles árú kapcsán az ügyintézéssel. Illetve információt kell szolgáltatni a vámhatóságnak, hogy mennyiért is vásároltad a terméket (postaköltséggel együtt). Ha mindezek megtörténtek, történik a küldeményed vámkezelése. Ha neked a küldeményed a helyi postán van, akkor azt már senki nem fogja vámkezelni, mert kijött a vámról. Inkább azt tudom elképzelni, hogy sérült a csomagolása a küldeménynek esetleg valahol felbontották útközben, ezért be kell menned személyesen, hogy megvizsgáld megvan-e minden a csomagban, mert amennyiben hiányzik, akkor ott rögtön felveszik a jegyzőkönyvet.
Nekem már két ilyen esetem is volt.

Szerk: (#29000) Zozzant: Vagy arra gondoltak inkább, hogy a Royal Mail honlapján nem követhető tovább a küldemény, ami jelen pillanatban is igaz.

[ Szerkesztve ]

21 éve a Prohardveren! ™

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.