Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 13:57:53

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28043) matykooo válasza ugyeletes (#28042) üzenetére


matykooo
aktív tag

Persze, hogy ki vagyok rá akadva, ha elolvastad volna az egész történetet sztem te is ki lennél, amikor az egyik ügyintéző azt mondja, hogy nov. 29.én lett feladva a 24.én rendelt dolgod, a másik meg azt írja, hogy 25.én és belinkel egy akkor megmahinált fényképet, egy feltépett legkisebb pufis borítékkal, amibe az általam rendelt 10x ugyanaz a dolog, egyszerűen nem fér bele, mivel lehetetlen belerakni egy 13x18-as borítékba, 10 ugyanolyan terméket tartozékokkal, és nagyképűen belinkeli, hogy nézzem bizony meg, mert itt van... (korábban linkeltem is)

Én ezen basztam fel magam a legjobban, hogy nem elég, hogy 2 hete veszekedek vele, és ugyanazt a hülye sablon levelet küldi állandóan, hanem az, hogy még ekkora hülyének akar nézni... Ez volt a borzasztó... Végül megoldódott, javítottam a negatívot, pozitívra. Viszont mint írtam is, nálam az utolsó dobása volt ez, többet nem rendelek tőle.
Természetesen mindenki azt csinál amit akar, viszont nekem nem 1 dolláros mókám volt vele, hanem 25$, ami azért kicsit jobban fájt volna mint 1-2 dolláros kacat, amiatt nem is bombáztam volna levelekkel állandóan, és kb leszartam volna.
Egy szó mint 100 nálam elásta magát örökre ezekkel a húzásokkal

''a walesi srác aki legenda lett''

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.