Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 13:57:53

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16240) BaLee


BaLee
addikt
LOGOUT blog

Véleményetekre vagyok kíváncsi.

Nyertem aukción egy töltőt (32$) amit kínából postázott az eladó, akinek azért volt negatív és semleges értékelése bőven, de még így is 98% felett állt az értékelése. Megnézem nagyon sok helyen panaszkodta a lassú postázásra.

Lényeg a lényeg, szeptember 5.én megnyertem, még aznap kaptam az e-mailt, hogy shipped. Ilyen értékű cuccnál meglepő módon nem kaptam tracking numbert.
Aztán csak nem jött meg. A gyorsab csomagok 2, max 3 hét alatt meg szoktak jönni. Múlt hét elején írtam neki, hogy nem jött semmi. Azt írta várjunk még 1 hetet mert lehet elkeveredett vagy visszaküldték. Letelt az 1 hét írtam neki hogy küldje újra de csak akkor ha ad mellé tracking numbert vagy küldje vissza a pénzem.
Írt hogy feladja persze ma szóljak rá a tracking number miatt.

Gyanúsak kicsit nekem. Ő az eladó.

Mivel a paypal védelem csak 45 napig ér, szerintetek érdemes indítani erről egy vizsgálatot akkor is ha kapok tracking numbert? Mert utána ha tracking number ellenére megkapom csak szart kapok, vagy akkor sem jön semmi akkor bőven kicsúszok a 45 napból és már nem nagyon tudok mit csinálni. Mit tanácsoltok?

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.