Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 13:57:53

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15243) outsiheder


outsiheder
tag

A magyar oldal ad egy (nem teljes értékű) könnyítést, elméletileg csak azokat a tételeket listázza ki, amelyeket biztosan hozzánk is szállítanak,
De egy kicsit nehézkes a kezelése, mert egyszerre csak egy-egy ország tételeit tudod kilistázni, utána a legördülő listából kiválasztod a következő/másik országot, és végignézed a tételeket, és így tovább.
Induláskor (ebay.hu) még csak UK,DE,US volt választható keresésre, ma volt honkongi és kínai is.
Nagyon fontos: jóval kevesebb tételt listáz ki, mintha egy külföldin keresnéd ugyanazt a cuccot, tehát több helyen is meg kell nézni!
De mint már leírták, ennél ténylegesen sokkal többen szállítanak hozzánk, ezt az adott eladónál és tételnél kell megnézni, ellenőrizni, és ha nem vagyunk kifejezetten tiltó listán, akkor érdemes rákérdezni, ha szállít, akkor tudja, megírja a kb. szállítási költséget is.
Azt tapasztaltam, hogy a hazai oldal még kevesebb lehetőséget, funkciót tartalmaz, bár ezek folyamatosan bővülnek; Illetve fizetésnél automatikusan átirányít az angol ebay-re és ott újra beléptet a megegyező név/jelszó párral, és onnan tudom a pay-pal tranzakciót kezdeményezni, abba természetesen szintén be kell lépni.
Most néztem meg, én az angol oldalon regisztráltam, de bármelyik ebay-re beléphetek, de nyilván nem kísérletezek pl. a honkongi oldallal, mert nem ismerem még a betűiket sem.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.