Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-18 13:57:53

LOGOUT.hu

Az eBay használatával kapcsolatos információk.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10707) Stanley-B. válasza DJTJ (#10656) üzenetére


Stanley-B.
őstag

DHL-en keresztül jött? Az biztos, hogy a DHL nagyon gyors és rugalmas, cserébe viszont a vámolásnál rohadék az összes (főleg mióta lecsukták a magyarországi főnököt nagy vizsgálódások vannak).

A "megsemmisített" dolgok pedig biztos különösen boldog új tulajdonosokra tesznek szert.

Az a bajuk, hogy a telefon olyan alakú, hogy az mintaoltalmat sért és ha így van, meg fogják semmisíteni a csomag egész tartalmát (olyan szomorúan közölték ezt velem, mintha bizony ők vesztenének 300-at helyettem). Mikor megkérdeztem őket, azt mondták, hogy csak mm pontos egyezés esetén van ez. Ez azért is érdekes, mert pl. az egyik típusú telefon (10db volt belőle) kb. fele akkora, mint amihez hasonlítani akarják, tehát gyakorlatilag diktatúra van.

Szerinted van törvényes útja a dolognak? Mert szerintem ha a "hatalmas" szakértő (némi zsebbe csúsztatott összegért akár) azt mondja amit akarnak, akkor az a szentírás.

Az ilyen dolgokat már meg sem semlítem amúgy, hogy a $28 értékű csomagomra (postával ennyi) DHL kiszabott nekem korrekt 5800Ft fizetendőt. biztos a "szakértők" úgy gondolták, hogy drágább az annál, aztán hasraütésre ők állapították meg az értéket, ezért már fel sem hívtam őket. Mindenesetre nekem DHL soha az életbe nem fog csomagot szállítani ezentúl.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  eBay (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.