Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: DOM (half slim) SSD-k beszerzése egyszerűen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdani99
csendes tag
azt hallottam hogy ha ráirják hogy ajándék akkor vámmentes
-
hdani99
csendes tag
Most irt vissza az egyik eladó és azt irta hogy elfogad rejtett kp-s fizetést is és leirta hogy mennyi lesz a postaköltség. (6.50GBP) A postaköltséget akkor kell fizetnem amikor megjött a termék igaz. Azt nem kell az eladónak feladnom az értékkel ?! És ha nem eprópábol jön a termék akkor kell vámot fizetni 0vagy akkor sem?
-
gregorik
senior tag
-
gregorik
senior tag
a borítékban elég egy cetli, rajta a termék nevével és a végleges árral. én így csináltam.
ha nem megy az angol/német, inkább ne ebay-ezz -- komolyan; úgy vernek át, ahogy akarnak. az eladó amúgy általában jelzi a leírásban, ha lehet cash-sel fizetni. még jobb, ha COD (cash on delivery), vagyis utánvét is lehetséges. -
hdani99
csendes tag
és abban tudnál segíteni hogy hogyan kérdezzem meg angolul hogy lehet e azzal a rejtett készpénzes fizetési moddal fiizetni?
Ja és irtál valamit még a levélben hogy tudja hogy ki vagy és melyik termékért küldted a pénzt? -
gregorik
senior tag
legfontosabb, hogy az ebayen legyél a licit utolsó perceiben; mindenki olyankor taktikázik, mert azt hiszik, hogy más nem. sajnos ilyenkor gyakran az egekbe szökken a cucc ára, gyakran ki is szállok.
sok eladónak több nickje van és ilyenkor ők is beszállnak a saját licitjükbe..
mindezek miatt csak olyan cuccokra érdemes ebayen licitálni, amik sokkal drágábbak lennének itthon.
egy példa: Aerosmith Greatest Hits 2CD-n hazai boltban kb.7500HUF, most meg talán meglesz 2500HUF-ért egy német(?) arctól. -
Dilikutya
félisten
Van már E-bay topik: Bővebben: link
-
pweisz
senior tag
Gregorik te magaddal beszélgetsz, vagy nálam van valami hiba foumban?
-
gregorik
senior tag
én eddig csakis feladott készpénzzel fizettem (még Angliába is), mert még a Mo-n legbejáratottabb banki átutalási forma is (Western Union) nagyon megdobja a költségeket; hülyeség. a készpénz (font/euro) eddig mindig megérkezett az eladónak napokon belül.
-
gregorik
senior tag
hdani99: a rendelendő mezzel kapcsolatban annyit kéne tisztázni, hogy rád is 7.50 GBP-s postakg. lenne-e érvényes? továbbá sztem 'registered concealed cash' lenne a legjobb megoldás a fizetésre ezesetben, magyarul ajánlott levélben jól álcázott készpénz feladása.
-
gregorik
senior tag
ha tud valaki olyan hw/sw/cd sellert, aki ár/teljesítményben nagyon ott van, azt is megoszthatná.
-
gregorik
senior tag
eBay topik
Kérdések előtt olvasd el a téma összefoglalót!
Eredeti hozzászólás:
Legyen ez végre egy normális ebay-topik, ami minden felmerülő kérdésre választ ad. én viszonylag kezdő vagyok, biddeltem eddig kb. 20 játékra (csak 3-at küldtek el végül..) és 20 zenei CD-re. lenne nekem is kérdésem a PH! esetleges ős-ebayeseihez:
hogyan lehet kiszűrni a kamukat, a kalóz árukat? milyen ésszerű megoldások vannak Paypal helyett? hogy lehet vérveszteség nélkül visszaállíttatni felfüggesztett ID-t? vélemények konkrét angol, német PowerSellerekről?[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Intel Core 2 Quad Q9550 LGA 775 processzor
- HP EliteDesk 800 G2 6.gen. i7-6700 CPU, 16 GB DDR4 RAM, 256 GB SSD
- Új ASUS Vivobook S16 Flip x360 Érintős Laptop Óriás Tab 16" -40% i9-13900H 14Mag 16/1TB FHD+ +Toll
- Új! Hp 15-fc Multimédiás Laptop 15,6" -25% AMD Ryzen 5 7520U 4Magos 16/512 Radeon Graphics FHD
- Casio GSHOCK karóra
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest